Gyerektábor tengerbiológiával
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Saját tapasztalataim alapján egy tengerbiológiai tábor volt az, ami a legjobban tetszett nekem. Azért szerettem, mert valóban állandóan kint voltunk a vízen, és új dolgokat tanulhattunk. Olyanokat, amelyekről addig fogalmunk sem volt.

Azt is élveztem, hogy egy barátommal mentem. A többi résztvevő is a szomszédos városokból érkezett, néhányat ismertem is közülük, ám voltak szép számmal külföldiek is. Egy magyar gyerek is volt velünk Pécsről. A bácsikája lakik Amerikában. Ha választhatnék, ismét egy tengerbiológiai táborban vennék részt, ami a szabadban zajlik.

Az a tanácsom a szülőknek, hogy adjanak időt a gyermeküknek arra, hogy megtalálják azokat az érdeklődési területeket, amelyek a legjobban lelkesítik őket. Ha van azokhoz kapcsolódó tábor, és ha arra szeretnének is elmenni a gyerekek, hagyják őket választani. A gyerekeknek kell a támogatás, kapják meg a szüleiktől!

A táborok lehetővé teszik, hogy a gyerekek új dolgokat tanuljanak, barátokra leljenek, és olyan élményekkel gazdagodjanak, amilyenekkel sehol másutt.

WE

Helycserés támadás
A bűn ösvénye

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

A bűn ösvénye

Táborom
Leplezetlen örömmel fogadom napjaink fejleményeit, miszerint az AC/DC újra menő, és szemlátomást egyre több –…
PEOPLE TEAM tábor

Jó sok angol szót tanultam

Táborom
Aki intenzív nyári, tanulásra felkészítő kurzust keres, mindenképp ajánlott kipróbálnia egy nyelvtanfolyamot vagy egy nyári…