Helycserés támadás
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

A nagytakarítás – bár nem is gondolná az ember – nagyon jó mókává tud változni. Kincsek kerülnek elő a rég elfelejtett dobozokból, értékes emlékeket felidézve.

Az egyik csomag alján egy apró, kedves mackó nyújtja felém mancsát, s én nem habozok megragadni, hiszen a testvéremtől kaptam az egyik balatoni táborozásunk során, amiről a leveleink tesznek tanúbizonyságot, melyeket anyukánknak írtunk.

Anyám!

Száműzött lettem! Kilakoltattak a többiek az ágyamból! Az egész úgy kezdődött, hogy eredetileg a harmadik ágyon aludtam, de mivel idén teljesen összenőttünk a barátnőimmel, így megkértük Jucit, hogy cseréljen velem ágyat. Végre szintet léptem, és emeletes ágyam lett! Nagyon boldog voltam, de ahogy telt az idő, a lányok egyre fáradtabbnak tűntek. Eltelt így több nap, mikor az egyik fürdés után közölték velem, hogy nem bírják tovább, száműznek az emeletről.

Mint kiderült, minden éjjel alva jártam, és az még hagyján, hogy pakolásztam, kicseréltem az alvós plüssöket a többiek ágyában, de azt állítják, hogy ugráltam közöttük az emeleten! Majd elsüllyedek szégyenemben, amiért kilakoltattak! Csinálnak ilyet az igazi barátok?

Bár, ha belegondolok, elég kellemetlen lehetett, amikor párnát raktam a fejükre.

Lackó azt mondja, nem baj, otthon alhatok az emeleten, ő már megszokta, hogy mászkálok éjjel. Nem bánom, idén én is beleegyezek, hogy hazavittük magunkkal a tesómat.

Idén még a születésnapomat sem felejtette el, kaptam tőle egy aranyos plüssmackót. Igaz, hogy tőlem kért rá kölcsön, de akkor is kedves, hogy gondolt rám!

Lányod:

Zsófi

* * *

Kedves Anya!

Úgy megsajnáltam Zsófikát! Szegényt leköltöztették az emeletről! Most fasírtban van a többiekkel, de ahogy ismerem, holnapra túl lesz rajta. Megígértem neki, hogy otthon alhat majd az emeletes ágy tetején. Én sem tudok tőle pihenni, de már megszoktam. Ne aggódj, vigyázni fogok rá! Nem hagyom, hogy megint akkorát essen, mint legutóbb!

Nagyon várom már a zsebpénzutánpótlást! Zsófi szülinapi ajándékát is kölcsönből tudtam megvenni. Csak az a ciki, hogy a húgom volt a hitelező. Kérlek, ezt ne mondd el neki, ő nem tudja, mire kértem tőle pénzt!

Puszil:

Lackó

Ez az egyetlen plüss gyermekkoromból, amitől nem volt szívem megválni, s most az emlékektől feltöltődve elhatározom magam, nem engedem szegénynek többé, hogy a sötétben kuksoljon. Ezentúl az éjjeliszekrényen fog lakni.

Lejegyezte: Budavári Orsolya

Itt nem fogsz csalódni
Gyerektábor tengerbiológiával

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Táborunk
Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató.…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…
PEOPLE TEAM tábor

Interjú Csipkerózsikával

Táborom
Biztos te is kíváncsi lennél egy Disney-hercegnő mindennapjaira a „happy end” után. Ma Csipkerózsikával, a 100 évig…