Gyerektábor tengerbiológiával
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Saját tapasztalataim alapján egy tengerbiológiai tábor volt az, ami a legjobban tetszett nekem. Azért szerettem, mert valóban állandóan kint voltunk a vízen, és új dolgokat tanulhattunk. Olyanokat, amelyekről addig fogalmunk sem volt.

Azt is élveztem, hogy egy barátommal mentem. A többi résztvevő is a szomszédos városokból érkezett, néhányat ismertem is közülük, ám voltak szép számmal külföldiek is. Egy magyar gyerek is volt velünk Pécsről. A bácsikája lakik Amerikában. Ha választhatnék, ismét egy tengerbiológiai táborban vennék részt, ami a szabadban zajlik.

Az a tanácsom a szülőknek, hogy adjanak időt a gyermeküknek arra, hogy megtalálják azokat az érdeklődési területeket, amelyek a legjobban lelkesítik őket. Ha van azokhoz kapcsolódó tábor, és ha arra szeretnének is elmenni a gyerekek, hagyják őket választani. A gyerekeknek kell a támogatás, kapják meg a szüleiktől!

A táborok lehetővé teszik, hogy a gyerekek új dolgokat tanuljanak, barátokra leljenek, és olyan élményekkel gazdagodjanak, amilyenekkel sehol másutt.

WE

Helycserés támadás
A bűn ösvénye

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…
PEOPLE TEAM tábor

Táborozás Hawaiion

Táborom
Nyári táborokban mindig rossz élményeket szereztem. Például egy ottalvós táborban a barátommal eltévedtünk az erdőben…
PEOPLE TEAM tábor

Interjú Csipkerózsikával

Táborom
Biztos te is kíváncsi lennél egy Disney-hercegnő mindennapjaira a „happy end” után. Ma Csipkerózsikával, a 100 évig…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Tátsd ki a szád!

Táborom
Többször is jártam már a PEOPLE TEAM táboraiban, de idén végre elmehetek a színházi táborba.…