Itt nem fogsz csalódni
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Lehet-e érdekes hatodszorra is ugyanaz a tábor? Barni szerint igen. A 16 éves fiú nem véletlenül tette le a voksát a PEOPLE TEAM nyári tábora mellett.

„Ötször voltam eddig PT-s, aminek egész egyszerűen az az oka, hogy a PT a legjobb tábor: sosincs idő unatkozni, ki lehet lépni a mindennapokból, és barátokat lehet szerezni. A PT sok mókát, új infókat, új barátokat, találkozásokat ígér. Nyugodtan vágj bele te is, nem fogsz csalódni!

A programozótábor a kedvencem. Az informatikai témában minden érdekel, és mindig lehet újat tanulni. Az egyik legkedvesebb emlékem ahhoz fűződik, amikor először találkoztam Balukával, de a tárgyi emlékeket is minden évben megtartom.

A PT-ben különösen tetszik az, hogy olyan, mint egy nagy család, és közben van buli, szórakozás, jókedv, király büfé – no és kajaügyelet. Suli helyett is lehetne PT. Természetesen idén is megyek, és ottalvós leszek.”

Showtime
Helycserés támadás

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A ChatGPT-t érdekli a táborozás

Táborom
Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel…
PEOPLE TEAM tábor

Vizet hordtunk Balukával

Táborom
Csabesz felidézi a legkedvesebb PT-s emlékeit. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában: „Kétszer…
PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…