Álomtábor, skateboard
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ha érdekel a gördeszkázás, mint ahogy engem is, akkor a Camp Woodward Pennsylvaniában az igazi álomtáborod. Itt profi gördeszkásokkal edzhetsz, akik inspirálnak és motiválnak ebben a fantasztikus sportban. Nemcsak új barátokat szerezhetsz, hanem életre szóló élményeket is gyűjthetsz. Erre a táborra készülök. Nekem ez az álomtábor.

Egy másik nyári tábori élményem elég unalmas volt. Egy négykerekő kocsit építettünk egy hétig. Mondjuk, lehet, hogy másoknak ez nagyon-nagyon tetszett, de nekem csak a közepétől. Nem voltam lelkes. Így lemaradtam a feléről, most már mondhatom.

Úgy gondolom, hogy a nyári táborokat sokkal jobban lehetne szervezni, bármelyik lehetne sokkal izgalmasabb. Majdnem minden kizárólag azon múlik, hogy a szervezők mennyire jó fejek, hogy mennyire veszik komolyan a munkájukat. Azoknak, akik igazán komolyan gondolják, ez nem is munka. Fárasztó, abban biztos vagyok, de élvezetes és örömteli.

Ha azokat a táborokat is átalakítanák, amelyekben előfordulnak nem annyira okés táboroztatók is, sokkal több gyerek menne mindenhova. Nem bírom elviselni, ha irányítgatnak vagy parancsolgatnak. Ha ez megvalósulna, én is elengedném a Camp Woodwardot.

OK

Kergemarha-kór
Sportkarrier

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…
PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Táborunk
Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató.…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Katica elszabadul

Táborom
Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek! Na nem a bizonyítványom miatt, mert azzal idén…
PEOPLE TEAM tábor

A kuktatábor a kedvencem

Táborom
Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál…