Mókusléptű furcsa szellemek
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Dávid még csak 15 éves, de már hatszor járt a kedvenc nyári táborában – ami nem más, mint a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti gyerekfesztiválja. A bejárós és ottalvós formában is igénybe vehető új generációs táborról ő mesélt most nekünk.

„Többek között azért szeretem a PT-t, mert nagyon jó és rugalmas a szervezés. Jó programok vannak, jó a hangulat, lelkesek a táboroztatók, és sok embert meg lehet ismerni – nem kell félni attól, hogy egyedül maradsz, itt ilyen nem lesz. Kell ennél több?

Informatikatáborban és robotikatáborban jártam a PT-s szekciók közül. Több versenyen is részt vettem/veszek ezekből a témákból. Főleg a jövőmhöz köthető fontos alapismeretek megszerzése volt a célom. Mindkét tábort élveztem, az adott tematikán lévő gyerekekkel és táboroztatókkal az évek alatt nagyon jó kapcsolatot építettem ki.

Imádom a Koboldok városa és Nasi City programokat. Szeretném külön pozitívumnak kiemelni a tőzsdét a Koboldok városában, illetve azokat az esti programokat, ahol nemcsak ügyességi, hanem logikai feladatokkal is pontot lehetett szerezni, például az Einstein-féle 5 ház feladat különböző változatai. Jók szoktak lenni a koncertek, viszont szuper volna, ha a focipályán lennének tartva, mert ott több a hely. Szeretem a csapatversenyeket, ehhez egy olyan javaslatom volna, hogy ezek a csapatprogramok ne legyenek kötelezőek, mert sok idősebb csapattársam volt már, akik nem élik bele magukat a játékba, csalnak, esetleg a cselekedeteikkel rontják a csapat pontjait, szándékosan.

Ha az esti órákban, olyan 23 órától hangot lehet hallani a folyosón, rögtön utána hallani mókuslépteket. Nagyon furcsa szellemek járnak errefelé…

A tábor elején érzett izgatottság, hogy végre tábor, túlságosan hamar szomorúsággá válik, mert vége van. De idén is ott leszek a PT-ben.”

Sokat tanultam a tőzsdés játékból
Senkit sem ismertem, de nem volt gond

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ