Senkit sem ismertem, de nem volt gond
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Petya média iránti vonzalma remek helyszínre talált: a PEOPLE TEAM nyári táborának filmes szekciójában hasonló korú gyerekekkel forgatott, és legnagyobb örömére a videóvágás rejtelmeit is elsajátította. A tizenéves srác beszámolója következik a PT-ről.

„Annyian voltunk a PT-ben, mint az oroszok. Pechemre senkit sem ismertem, de úgy voltam vele, hogy legalább megismerek új embereket, és hasznosan telik a nyári szünet. A tábortól sok élményt, jó programokat és új barátokat vártam. Szerencsére minden jól alakult, nem volt semmi gond, max. ha honvágyam támadt, hazatelefonáltam. Senki ne forduljon itt magába, inkább próbáljon minél több emberrel beszélni. Én is több barátot szereztem. A programokat szupereknek találtam, a lovagi torna kifejezetten érdekes volt.

Filmestáborba jelentkeztem a PT-s szekciók közül, mert bele akartam kóstolni valami újba. A kedvenc helyiségem a vágószoba volt, ahol megtanultam videót vágni.

Életem felét iskolában töltöm; a legszuperebb nyaram a táboros volt. Jók a kaják, szuper a büfé, no és királyak a PT-s ajándékok – legközelebb megcélzom a nyunyóka megszerzését is. Mert lesz legközelebb, és persze akkor is ottalvós leszek.”

Mókusléptű furcsa szellemek
A 20. táborozás után is visszajönnék ide

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Háromhétnyi Amerika

Táborom
Dani, a tavalyi angoltábor 14 éves veteránja, aki tavaly három turnust is végignyomott, azt mondja,…
PEOPLE TEAM tábor

Katica elszabadul

Táborom
Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek! Na nem a bizonyítványom miatt, mert azzal idén…
PEOPLE TEAM tábor

A kuktatábor a kedvencem

Táborom
Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál…
PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…