Sokat tanultam a tőzsdés játékból
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Barni kipróbált már párat a PEOPLE TEAM (PT) gyerektáborának szekciói közül, de mivel még csak 15 éves, idén és jövőre is lehetősége nyílik más-más témával megismerkedni. Mi tetszett eddig neki a legjobban, és mire jelentkezne még szívesen? Kiderül, ha elolvasod a véleményét!

Dróntáborban, angoltáborban és tőzsdecápatáborban is jártam a PT szekciói közül. A kedvencem az utóbbi, a pénzügyi tábor volt, sokat tanultam belőle. Szerintem minden szuper volt, talán kicsit kevesebb kéne az ovis játékokból. Inkább legyen Airsoft! Ja és egyszer már nyerhetne a fekete csapat is; remélem, vettétek a célzást…

Amit egy tábortól elvárok, az az, hogy legyen tele élményekkel, amik jók és izgalmasak számomra – ebbe NEM tartozik bele a foci meg hasonló hétköznapi dolgok. A tábor összehoz emberekkel (kivéve engem, de mindegy), meg legalább nem csak otthon ülsz. A szüleim már nem izgulnak, olyan sok táborban jártam. Ha problémám adódott, általában vagy magam oldottam meg, vagy a többi táborozó segített, de sok példa volt arra is, hogy a táboroztatók nyújtottak segítséget. A barátaim is segítettek: vannak olyanok, akikkel már több mint 3 éve haverok vagyunk, habár az ország másik felében lakunk. Annak, aki először készül a PT-be, azt tanácsolnám, hogy ne izguljon, majd lesz valami, és ne legyen hülye, illetve pakoljon össze rendesen.

Mi szeretnék lenni, ha nagy leszek? Temetkezési vállalkozó. Na jó, nem, inkább 3D modellező. Egyébként 3D-hez kapcsolódó tábor is van a PT-ben, a 3D konstruktőrök tábora, azt is ki fogom próbálni.”

Ideális táborom, tapasztalataim
Mókusléptű furcsa szellemek

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Úgy jó, ahogy van

Táborom
Elmondása szerint feldobott hangulatban töltötték az összes napot. A PEOPLE TEAM-ről (PT-ről) mesélt a 14…
PEOPLE TEAM tábor

Vizet hordtunk Balukával

Táborom
Csabesz felidézi a legkedvesebb PT-s emlékeit. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában: „Kétszer…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Két turnus között

Táborom
Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből. Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…