Ez a tábor felkészít az angolérettségire
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Egyszerre hasznos és szórakoztató. Ádi a PEOPLE TEAM (PT) angoltáborában járt, és megosztotta velünk, hogyan érezte magát.

„Sok vicces sztorim van a PT-ből – pedig csak egyszer táboroztam ott –, annyi, hogy választani sem tudok közülük. Nagyon tetszettek a délutáni foglalkozások, a csapatversenyek és a focipálya. Szerintem ettől már nem lehet jobb a PT, nem változtatnék rajta semmit, és nem is jártam ennél jobb táborban.

Szép a táj, friss a levegő, a szállás tiszta, kényelmes ággyal. Nagyon sok finom étel volt, például a tészta vagy a mini pizzás korongok.

Nagyon jó volt kicsit a barátaimmal lenni, ráadásul az angoltáborban (ezt választottam a tucatnyi szekció közül) fejleszteni és csiszolni tudtam az angoltudásomat, ami kicsit felkészített az angolérettségire. Tanultuk angolul a múlt időt, a jövő időt, különféle sportok neveit, a hozzájuk tartozó dolgokat, és játszottunk is, ami igen szórakoztató volt. Picikét kevésnek találtam az órák közti szünetet, de a délutáni és esti programok, bulik mindenért kárpótoltak.”

A kuktatábor a kedvencem
Utolsó napok – a kihívás napja (1)

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

Tátsd ki a szád!

Táborom
Többször is jártam már a PEOPLE TEAM táboraiban, de idén végre elmehetek a színházi táborba.…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…