Hozz magaddal hosszabbítót!
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy mit érdemes magaddal vinni. Csongor is így tett a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába indulás előtt, maga is hallott, most pedig ő adott jótanácsot a PT-be készülőknek.

„Kétszer voltam PT-s, a második turnusomban angoltáborban voltam, az elsőn fotóstáborban. Nagyon jó volt kimenni fotózni a közeli pumpapályára, és az esti fényfestéses fotózás is szuper volt. Angolul sok új kifejezést tanultam, és nyelvtanból is fejlődtem, valamint javult a kiejtésem. Ezeknek a középiskolában és külföldön is hasznát vehetem.

A kedvenc tábori programjaim azok voltak, amikor több választható program volt, de egyik sem volt szigorúan kötelező. Egyszer kitaláltuk, hogy akkor mi most röplabdázunk, miközben egyikünk sem tudott kicsit se játszani, így nagyot röhögtünk.

Ételek közül a büfés minipizzák voltak a kedvenceim, mert ezek bármikor elérhetőek voltak, nagyon finomak, és sokféle diétába beleférnek. A szállás teljesen jó és tiszta volt. Előtte figyelmeztettek, hogy vigyünk ventilátort, habár szerintem tanácsos hosszabbítót is hozni. Örültem, hogy volt hűtő, már csak azért is, mert vizes kendőket tettünk a fagyasztóba, és később azzal dobáltuk egymást a barátaimmal.

A táborban szociálisabb lettem. Bárki szomorú volt, vagy hasonló, mindig akadt valaki, aki megölelte.”

Szívesen főzök a családomnak
A kuktatábor a kedvencem

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…
PEOPLE TEAM tábor

Háromhétnyi Amerika

Táborom
Dani, a tavalyi angoltábor 14 éves veteránja, aki tavaly három turnust is végignyomott, azt mondja,…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Magaslatok

Táborom
A hétvégi túrázás során a kilátó magaslata felé törve gondolatok sora kavarog bennem. Egy igazán…