Hozz magaddal hosszabbítót!
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy mit érdemes magaddal vinni. Csongor is így tett a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába indulás előtt, maga is hallott, most pedig ő adott jótanácsot a PT-be készülőknek.

„Kétszer voltam PT-s, a második turnusomban angoltáborban voltam, az elsőn fotóstáborban. Nagyon jó volt kimenni fotózni a közeli pumpapályára, és az esti fényfestéses fotózás is szuper volt. Angolul sok új kifejezést tanultam, és nyelvtanból is fejlődtem, valamint javult a kiejtésem. Ezeknek a középiskolában és külföldön is hasznát vehetem.

A kedvenc tábori programjaim azok voltak, amikor több választható program volt, de egyik sem volt szigorúan kötelező. Egyszer kitaláltuk, hogy akkor mi most röplabdázunk, miközben egyikünk sem tudott kicsit se játszani, így nagyot röhögtünk.

Ételek közül a büfés minipizzák voltak a kedvenceim, mert ezek bármikor elérhetőek voltak, nagyon finomak, és sokféle diétába beleférnek. A szállás teljesen jó és tiszta volt. Előtte figyelmeztettek, hogy vigyünk ventilátort, habár szerintem tanácsos hosszabbítót is hozni. Örültem, hogy volt hűtő, már csak azért is, mert vizes kendőket tettünk a fagyasztóba, és később azzal dobáltuk egymást a barátaimmal.

A táborban szociálisabb lettem. Bárki szomorú volt, vagy hasonló, mindig akadt valaki, aki megölelte.”

Szívesen főzök a családomnak
A kuktatábor a kedvencem

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Táborunk
Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató.…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csak messziről láttam

Táborom
Nyári táborban sosem jártam, nem jártam táborozni, nem értem utólag, miért, de így alakult, viszont…
PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…