Szívesen főzök a családomnak
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A mindennapokban hasznosítható ismeretek, jó hangulat és sok új barát. Így tudná összefoglalni Dani a PEOPLE TEAM nyári táborában töltött két hetet. A kamasz srác megosztotta velünk a tapasztalatait a PT új generációs táboráról.

„A PT-ben új dolgokat tanulhattam meg, és régi ismerősökkel is tudok találkozni. Tetszettek a szakmai délelőttök és a változatos délutáni programok. Két turnuson vettem részt, kuktatáborba és fotóstáborba jelentkeztem. Az volt a célom, hogy gyakorlottabb legyek a konyhában, illetve hogy megtanuljak egy jobb gépet kezelni. Mindkettőt elértem, a tábor óta szívesen főzök a családomnak, és jobb képeket is készítek.

Aki először érkezik a táborba, annak azt tanácsolnám, hogy gyorsan kezdjen el barátkozni. Én az első szobatársammal azóta is tartom a kapcsolatot, és másodjára már egy szobába kértük magunkat. Várom a következő tábort, érdekel, hogy kiket ismerhetek még meg, és hogy lesznek-e új szekciók.

A PT-ről ezek jutnak eszembe: nyitott terep, szabadság, változatos játékok, izgalom, koncert, versenyszellem, élmények, nagy választék, finom ételek.”

Mint az árnyék
Hozz magaddal hosszabbítót!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A kuktatábor a kedvencem

Táborom
Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál…