Addig sem unatkozom otthon
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Miért jó táborozni? A tizenéves Nándi elmondta, mit tapasztalt, amikor a PEOPLE TEAM nyári táborában járt.

„A PT-ben sok jó program van – addig sem unatkozom otthon. Jó dolog az is, hogy táborozáskor sok emberrel ismerkedem meg. Új barátokat is szereztem, mert idén ottalvós tábort választhattam. A tavalyi tábori barátommal voltam egy szobában ezúttal is. Korábban kicsit féltem, hogy ott kell aludnom egyedül egy hétig, de aztán minden rendben volt, nem volt honvágyam sem.

Kétszer voltam PT-s, először gamertáborban, aztán filmestáborban vettem részt. Előbbit azért választottam, hogy új játékokat próbálhassak ki, utóbbinak köszönhetően pedig megtanultam helyesen használni a kamerát, illetve azt is, hogyan kell összevágni egy filmet. Emellett szereplőként is megmutathattam magam a kamera másik oldalán. Az volt a célom, hogy a mi filmünk legyen a legjobb – a legkedvesebb emlékem is ahhoz kapcsolódik, amikor megnéztük a filmeket.

Mi jut eszembe a PT-ről? Önállóság, barátok, kaja, zsivaj, sokaság, zene, találkozások, szórakozás, napsütés, víz, utazás, büfé, bögrés leves, jégkrém, gyerekek, játék, zene, móka, ijesztgetés, fények, segítők, vidámság, kavarodás, eső, csata, lökdösődés, tánc. A csapatunkkal nyertünk is, hazavittem oklevelet, könyveket és kacatokat.”


Azt hittük, szörnyet láttunk
Imádtunk a büfében jégkrémet enni

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A ChatGPT-t érdekli a táborozás

Táborom
Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Sportkarrier

Táborom
A hangzavartól zúg a fülem, a fiúk hangos szurkolása betölti a focipályát, és a meccs…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Két turnus között

Táborom
Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből. Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas…
PEOPLE TEAM tábor

Hozz magaddal hosszabbítót!

Táborom
Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy…