Azt hittük, szörnyet láttunk
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Maja egész tanév során a táborozáskor szerzett pozitív élményeiből táplálkozik. A tizenéves lány a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekfesztiváljáról mesélt nekünk.

„Mindig is szerettem táborozni. Azt várom egy tábortól, hogy élvezetes legyen, találjak sok barátot, és ne vesszek össze senkivel. Tudjátok, haverok, buli… A PEOPLE TEAM-ben, azaz a PT-ben mindez megvolt.

A PT angoltáborában derült ki, hogy mennyire nem tudok angolul. A jó hír az, hogy sokat fejlődtem, a szüleim legnagyobb örömére. A nyelvi táboron kívül a fotóstábort is kipróbáltam, ahol megtanultam képet szerkeszteni, most már tudom, mi az az ISO, és jobban kezelem azóta a fényképezőgépet. A csajokkal pedig forgattunk egy horrorfilmet, amiben az ágyneműtartóban feküdt Anna holtan… Egyébként láttuk, ahogy kinyílt magától az egyik ajtó, és egyszer azt hittük egy nagy zsákra, hogy egy szörny.

A PT-ben jó fejek a mókusok, kedvesek a büfések, Aterral pedig Burger King-eztünk. Jóban lettem Blankival, Lauval, Julcsival, Lucával, és még sorolhatnám – ők mind dedikálták a kendőmet. A csapatversenyek is szuperek, de csaltak a citromsárgák, így mi csak harmadikok lettünk. Egyébként nagyon szeretnék egy nyunyókát. Nem élhetek nyunyóka nélkül!

A tábor első napja izgalmas, az utolsó meg szomorú. Eleinte tartottam attól, hogy hol fogok aludni, és hogy hiányozni fognak anyáék. Ők most már tudják, hogy jó helyre megyek. Amikor elkezdődik a suli szeptemberben, addigra nagyon hiányoznak az osztálytársaim, de egész évben a PT-s élményekből táplálkozom.”


Jövőre is bejárós leszek
Addig sem unatkozom otthon

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…
PEOPLE TEAM tábor

Mint az árnyék

Táborom
Azokon a napokon, mikor a forró nyári levegő még éjszaka is intenzíven árad elő a…
PEOPLE TEAM tábor

A tesómnak annyi

Táborom
A villamos hosszút fékez, a nap sugaraival iskolások csapata árad fel a fáradt járműre. Tekintetem…