Menjek?
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Anyám látott egy felhívást a buszmegállóban. Azt mondja, tuti jónak ígérkezik, nekem való, csak írni és olvasni kell tudni, legalábbis ő ezt hámozta ki belőle. Mutatta róla a fotót a telóján: MÉDIATÁBOR, blabla…

Mondjuk, az, hogy ottalvós, tényleg jól hangzik, igazából a média világa is vonz, azon a héten még semmi dolgom, anyáék meg úgyis dolgoznak. Na de nem, nem lehet, nem mehetek, nagyon ciki. A többiek a Balcsin lazulnak, vagy várják a nyár koncertjeit, a hétvégi bulikat, nem égethetem magam azzal, hogy táborba megyek. Persze oké, ott lesz a kedvenc íróm is egy olvasótalálkozón, meg van benne kirándulás is, esti bulik. Uhhh, ez egyre jobban hangzik!

Vérciki lesz, ha megtudják szeptemberben a többiek, hogy én még nyáron is okostojáskodtam. Felhívom Zóját, megkérdezem, mit csinálna a helyemben. Igen, ő mindig tudja a tutit! Átolvasom még egyszer a felhívást – szerencsére anya átküldte nekem is –, hogy Zójának pontos információkat mondjak. Azta! De hiszen ez a pasi Zója kedvenc írója is! Ezzel fogom kezdeni! Neki is biztos tetszeni fog, hogy menő újságírók, bloggerek, írók és költők között fogunk kólázni egy hétig. Apám! Ez isteni lesz! Szelfizgetünk is, új arcokkal jövünk össze, az ország minden pontján lehet ezután cimbink. Jó lenne pár új cuccot is venni. Ezzzazzz! Hétvégén, remélem, Zója is ráér, és elmegyünk egy laza shoppingra. Ha mi nyerjük a tábori himnuszírást, akkor a záróbulira a CSAPAT megzenésíti, és el is fogja játszani. Én tuti, hogy szívesen eléneklem, ha felkérnek! Youtuber leszek ezen a nyáron! Oltári, ezt el sem hiszem!

Szerintem apa elvisz kocsival, nem kell zötykölődni vonattal, és Zója is jöhet velünk. Nem viszek sok cuccot, de a napszemüveg kell, meg a bokaláncom is. Annánál láttam egy mágneszáras füzetet – nagyon „entellektüel” hatása volt, megkérdezem, hol vette. Nézzünk csak rá a weboldalukra! Hoppá! Több időpont is van? Filmes- meg írótábor is van, és egymás után?!

– „Helló, Zója! Tudod, hová megyünk nyáron?!”

Lejegyezte: Cseri Icu

A kajaügyeletnél szocializálódtunk
Nyúljelmezben hülyéskedtünk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

Sportkarrier

Táborom
A hangzavartól zúg a fülem, a fiúk hangos szurkolása betölti a focipályát, és a meccs…

Szellem a ventilátorban

Táborom
Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE…