Barátokkal kimaxolni a tábort
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Eszti 13 éves, és háromszor táborozott eddig a PT-ben. Minden alkalommal más-más szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM nyári táborában: volt kukta, akrobata és fotós is.

„Azért szeretek táborozni, mert kellenek az ilyen felejthetetlen élmények. Nagyon jó hangulatot és barátságos embereket vártam a PT-től, és ez valóra is vált. Szoros és mély barátságokat kötöttem a táborban. Amikor a szüleim paráztak, azzal nyugtattam anyukámékat, hogy borzasztóan jól fogom érezni magamat, amikor pedig nekem volt honvágyam, felhívtam őket, illetve egy aranyos mókus is segített. Aki most jönne először a PT-be, ne aggódjon, mert baromi jó lesz, mivel biztos lesznek barátai, akikkel teljes mértékben ki tudja maxolni a tábort.

Kukta-, akrobatika- és fotóstáborban vettem részt eddig a PT-s témák közül; a kuktatábor tetszett a legjobban, utána sokat főztem otthon, és azokat az ételeket is megcsináltam, amiket a hét folyamán elkészítettünk. Azért választottam ezeket a szekciókat, mert fontos volt számomra a kuktánál, hogy a tábor után emlékezzek a receptekre, az akrobatikánál, hogy máskor is meg tudjam csinálni a tanultakat, a fotósnál pedig, hogy csináljak pár jó képet Instára. Mindig is imádtam táborozni, de a PT-ben minden tökéletes, és nagyon jó élmény lesz, bármit is választunk a szekciók közül.

A tábor első napja a világ legboldogabb napja, akkor azért sír mindenki, mert újra látjuk egymást. Az utolsó a világ legszomorúbb napja, akkor azért sír mindenki, mert sokára találkozunk újra. Egész életemben nem ismertem meg annyi embert, mint amennyit egy hét alatt a táborban. A legjobb az egészben, hogy mindenki rohadt jó fej, szóval ha éppen van szünetem, és nem találom a barátaimat, akkor bárkivel le lehet állni random dumálgatni.

Imádom a PT-s esti programokat! Szolgáltatóház, Koboldok városa, Animal Cannibals-koncert – életem legjobb és legnagyobb élménye. Konkrétan csak a táborból vannak barátaim, akik az egész világot jelentik számomra. Például egyik este elég szomorú voltam, mert lett egy nagyon jó haverom, és egy másik csaj el akarta venni tőlem, és ezt persze a tényleges barátaim észrevették, és bármit megtettek azért, hogy újra a legjobb nap legyen, amit csak el lehet képzelni.”

A nyunyóka a hálótársam
Ideális táborom, tapasztalataim

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A tesómnak annyi

Táborom
A villamos hosszút fékez, a nap sugaraival iskolások csapata árad fel a fáradt járműre. Tekintetem…