Ez a legjobb hely a világon
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Kevés alvás, sok új barát, rengeteg élmény. Réka öt alkalommal nyaralt a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában, erről mesélt most.

„Azért jó táborozni, mert sok barátságot köthetsz akár egy nap alatt is, megismerheted más emberek nézőpontját, jól szórakozol a nyáron, és önállóbb is leszel. A PT-től egy befogadó, kedves közösséget és minőségi időtöltést vártam, és mivel ezeket mind megkaptam, azóta is visszajárok Kecskemétre. Itt azt is megtanultam, hogy lehet napi 2 órát aludni, és ugyanolyan vidáman kelni, mintha 10 órát aludtam volna.

Ez a legjobb hely a világon. Ne aggódjon, aki a PT-be készül, mert nem kell tartania beilleszkedési problémáktól, mivel életre szóló barátságokat lehet kötni. Egy jótanács: hozzatok sok ruhát!

Informatika- és angoltáborban vettem részt eddig a PT-ben. Előbbin elsajátítottam a programozás rejtelmeit, így az az iskolában már kiemelkedően jól ment. Azért jelentkeztem, mert az volt a célom, hogy jobban beleássam magamat az informatika rejtelmeibe. Az angoltáborban más kultúrákat ismerhettem meg, illetve gazdagabb szókinccsel használom azóta az angol nyelvet. Az infóval kapcsolatban az lenne a javaslatom, hogy ha elsőre nem sikerül, nem szabad feladni, illetve más szempontból kell megvizsgálni a feladatot. Az angolhoz pedig: ne féljetek megszólalni!

A tábor első napja izgalmas, az utolsó szomorú. Akkor el kell búcsúznunk azoktól, akikkel egy héten át egy csapatban vagy egy foglalkozáson voltunk, összebarátkoztunk a büfénél, vagy a szomszéd szobában aludtak. Utóbbiról jut eszembe: egyszer a szomszédaink szellemet idéztek – szerintem ezért tűnt el az egyik papucsom.”

,
Beleszerettem a fotózásba
Atom jó hangulat és szervezés

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Jó fejek a mókusok

Táborom
Fontos, hogy egy táboroztató jól kezelje a gyerekeket. Dani szerint a PEOPLE TEAM nyári táborának…
PEOPLE TEAM tábor

Katica elszabadul

Táborom
Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek! Na nem a bizonyítványom miatt, mert azzal idén…
PEOPLE TEAM tábor

Mit vársz a vakációtól?

Táborom
Amikor ezt a kérdést tettem fel a középiskolás tanítványaimnak, kissé értetlenül néztek rám. Hogyhogy mit?…
PEOPLE TEAM tábor

Helycserés támadás

Táborom
A nagytakarítás – bár nem is gondolná az ember – nagyon jó mókává tud változni.…