Beleszerettem a fotózásba
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Tényleg állati jó fejek a táborozók és a táboroztatók is a PEOPLE TEAM nyári táborában? Roli, aki kétszer járt eddig a PT-ben, most elárulja.

„Első alkalommal kíváncsi voltam a programokra, és hogy mindenki olyan állati jó fej-e, ahogy mondják – és nem csalódtam. Sosem láttam még ilyen jó rendszert, mint a PT-ben. Arra gondolok, hogy a mókusok szeretik, amit csinálnak, és tényleg nagyon jó fejek. Mindenki elfogadó, és mindig vannak olyanok, akikkel összebarátkozom. Másnak is csak ajánlani tudom a táborozást: új kapcsolatok alakulnak ki, sokféle emberrel lehet találkozni, és mindenkit, akit ott ismertem meg, imádok.

Már nagyon várom, hogy újra találkozzak azokkal az emberekkel, akiket annyira szeretek az előző PT-ből, és remélem, mindennap kipróbálunk valami újat együtt. Velük azóta tartom a kapcsolatot, azóta is megy a hívás minden héten, és nagyokat nevetünk.

Kuktatáborban és fotóstáborban vettem részt. Az utóbbi jobban bejött; megtanultam fotózni és képeket szerkeszteni. Beleszerettem a fotózásba, és azóta el is kezdtem – amatőr szinten persze. Mindenesetre a táborban kimaxoltunk minden lehetőséget.

A legjobb nyár eddig, amikor volt PT. Olyan jó volt, hogy eszembe se jutott, hogy honvágyam legyen. Az első napon mindenki azért sír, mert végre újra láthatjuk egymást, és együtt tölthetjük ezeket a heteket. Az utolsó nap pedig azért sír mindenki, mert nem akarunk elmenni, és legszívesebben itt töltenénk el az életünk megmaradt részét a többiekkel.

Azok a reggelek, amikor besétáltunk a hangárba, a kedvenceim. Mindig ott hallgattunk zenét, és mindig valaki jött, aki elkezdett táncolni, énekelni, és feldobta a napunkat. A büfések aranyosak, tőlük fagyit venni a legjobb. Amikor óriáskígyó tekergett a nyakamban, ott kaptam szívrohamot. Az éjszakai programokon fotóztuk a legjobbakat, persze játszottunk is a csapatainkkal. Szuper érzés volt üvölteni, hogy max. pontot adjanak. Nincs kérdésem a táborról, mert tudom, hogy ugyanúgy tökéletes lesz, ahogy az eddigi években.”

Jó fejek a mókusok
Ez a legjobb hely a világon

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Jó sok angol szót tanultam

Táborom
Aki intenzív nyári, tanulásra felkészítő kurzust keres, mindenképp ajánlott kipróbálnia egy nyelvtanfolyamot vagy egy nyári…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…