Atom jó hangulat és szervezés
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

A 16 éves Barni kecskeméti, természetesen ismeri a helyi programokat. Ha nyár, akkor tábor – és persze PEOPLE TEAM, amelyen Barni ottalvósként vett részt.

„Egyszer jártam eddig a PT-ben, és nagyon megmaradt bennem az egész héten át tartó atom jó hangulat és szervezés. Alapvetően szeretek táborozni, mert új embereket ismerhetek meg, kiszakadok a megszokott közegből, de közben persze érdekelt indulás előtt, hogy milyen kaja és programok lesznek, és hogy megtalálom-e a helyemet a rengeteg ember között. Végül nem volt semmi gondom egy kis honvágyat leszámítva, de olyankor még jobban belevetettem magam a tábor programjaiba. Első nap mindenki idegen volt számomra, utolsó nap viszont már mindenkit ismertem. Egyszóval bátran ajánlom másoknak is a PT-t, a lényeg, hogy légy aktív, ismerkedj és mosolyogj!

Írótáborban vettem részt, melynek köszönhetően változott az írói látásmódom, és kiléptem az önismétlésből. A PT két nap után nagyon megerősített abban, hogy jó úton járok. Mindennap úgy éreztem a táborban, hogy nem akar véget érni, és ez mennyire jó. Előfordult, hogy a napközbeni programokon annyira kifáradtam, hogy az estin már csak lézengtem. A PT Beach a legötletesebb és legvagányabb strand az országban. POV: épp a pályán játszunk.

Szerintem a táborban olyan eszeveszett hangerőt sikerült elérnem, ami maradandó nyomot hagyott a hangszálaimon (köszi). Tombolni kötelező. Illetve nem az, de lehetetlen nem csinálni – főleg az utolsó este.

A büfé zseniális, már első nap felfedeztem teljesen. Aztán rendszeresebben jártunk oda a barátaimmal, mint mosdóba. És amikor pizza volt a vacsora, konkrétan kiakadtam a mennyiségeken. Eszméletlen!

Fura volt a saját városomban ottalvós táborban lenni, de imádtam. A PT-s szállás az NJE Homokbányai Kollégiuma – nincs is jobb, mint egy fárasztó focimeccs után felcaplatni a nyolcadikra (mindennap). Majdnem az asztalon aludtam, de volt szabad hely, így maradt az ágy. Sajnos a szellemjárásból kimaradtunk, de visszahallgatva a sztorikat, fájt a hasunk a nevetéstől. Egy rejtélyre is fény derült: öt napig el sem tudtam képzelni, hogy mi a cicafarok az a nyunyóka. A zárónapon megtudtam.”

,
Ez a legjobb hely a világon
A barátom nekem adta a nyunyókáját

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Interjú Csipkerózsikával

Táborom
Biztos te is kíváncsi lennél egy Disney-hercegnő mindennapjaira a „happy end” után. Ma Csipkerózsikával, a 100 évig…
PEOPLE TEAM tábor

Jó fejek a mókusok

Táborom
Fontos, hogy egy táboroztató jól kezelje a gyerekeket. Dani szerint a PEOPLE TEAM nyári táborának…
PEOPLE TEAM tábor

Helycserés támadás

Táborom
A nagytakarítás – bár nem is gondolná az ember – nagyon jó mókává tud változni.…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…