A nyunyóka a hálótársam
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ötödször is ugyanazt a tábort választja Bandi. A PEOPLE TEAM (PT) évről évre tucatnyi szekcióval várja a világ minden tájáról a gyerekeket, akik sosem unatkoznak az új generációs táborban.

„12 éves vagyok, és négyszer táboroztam a PT-ben. Első alkalommal megtapasztaltam, hogy mindenki barátságos, és rengeteg program volt, de még negyedik évben is képesek voltak újat kitalálni. Eleinte tartottam attól, hogy egyedül leszek, hogy fognak fogadni, milyen lesz a többi gyerek és a táboroztatók. Aztán rájöttem, hogy Ater meg a mókusok mindent megoldanak. Ha bármi gondom támadt, szóltam Aternak, amikor pedig rám tört a honvágy, hazatelefonáltam.

Minecraft-, robotika-, tudós- és dróntáborban vettem részt. A játéktáborban taktikát tanultam, a drónból az otthoni autóm irányítását, ezek voltak a kedvenc szekcióim. Azért jó táborozni, mert közben kikapcsolódunk, élményeket és barátokat szerzünk. Tartós barátságokat alakítottam ki a PT-ben, van olyan, akivel minden évben találkozom. A tábor első napján mindig izgulok, míg az utolsón sírok, amiért ott kell hagynom a barátaimat.

A PT felhőtlen szórakozást és határtalan élményt jelent. Különösen kedves élmény számomra a lovagi torna, az erdő körbejárása, illetve a nyunyóka, aki a hálótársam. Természetesen idén is a PT-be megyek táborozni. Ugye marad minden ilyen szuper?”

,
Már ügyesebben táncolok
Barátokkal kimaxolni a tábort

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csak messziről láttam

Táborom
Nyári táborban sosem jártam, nem jártam táborozni, nem értem utólag, miért, de így alakult, viszont…
PEOPLE TEAM tábor

Interjú Csipkerózsikával

Táborom
Biztos te is kíváncsi lennél egy Disney-hercegnő mindennapjaira a „happy end” után. Ma Csipkerózsikával, a 100 évig…