A nyunyóka a hálótársam
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ötödször is ugyanazt a tábort választja Bandi. A PEOPLE TEAM (PT) évről évre tucatnyi szekcióval várja a világ minden tájáról a gyerekeket, akik sosem unatkoznak az új generációs táborban.

„12 éves vagyok, és négyszer táboroztam a PT-ben. Első alkalommal megtapasztaltam, hogy mindenki barátságos, és rengeteg program volt, de még negyedik évben is képesek voltak újat kitalálni. Eleinte tartottam attól, hogy egyedül leszek, hogy fognak fogadni, milyen lesz a többi gyerek és a táboroztatók. Aztán rájöttem, hogy Ater meg a mókusok mindent megoldanak. Ha bármi gondom támadt, szóltam Aternak, amikor pedig rám tört a honvágy, hazatelefonáltam.

Minecraft-, robotika-, tudós- és dróntáborban vettem részt. A játéktáborban taktikát tanultam, a drónból az otthoni autóm irányítását, ezek voltak a kedvenc szekcióim. Azért jó táborozni, mert közben kikapcsolódunk, élményeket és barátokat szerzünk. Tartós barátságokat alakítottam ki a PT-ben, van olyan, akivel minden évben találkozom. A tábor első napján mindig izgulok, míg az utolsón sírok, amiért ott kell hagynom a barátaimat.

A PT felhőtlen szórakozást és határtalan élményt jelent. Különösen kedves élmény számomra a lovagi torna, az erdő körbejárása, illetve a nyunyóka, aki a hálótársam. Természetesen idén is a PT-be megyek táborozni. Ugye marad minden ilyen szuper?”

,
Már ügyesebben táncolok
Barátokkal kimaxolni a tábort

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A tesómnak annyi

Táborom
A villamos hosszút fékez, a nap sugaraival iskolások csapata árad fel a fáradt járműre. Tekintetem…
PEOPLE TEAM tábor

Vizet hordtunk Balukával

Táborom
Csabesz felidézi a legkedvesebb PT-s emlékeit. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában: „Kétszer…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Tátsd ki a szád!

Táborom
Többször is jártam már a PEOPLE TEAM táboraiban, de idén végre elmehetek a színházi táborba.…