Már ügyesebben táncolok
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Barbi énekes szeretne lenni, ha felnő, és mivel az éneklés mellett elengedhetetlen a jó színpadi mozgás, egy tánctábor segítségével tökéletesíti nyaranta a mozdulatait. Ez a véleménye a tizenéves lánynak a PEOPLE TEAM nyári táboráról, azaz a PT-ről:

„Nagyon sok gyerek volt a táborban, és rengeteg új dolgot ismerhettünk meg. Sok program közül lehetett választani, érdekes volt például kígyókat látni és simogatni. Ha bármi kérdésem volt, a mókusok és a barátaim mindig segítettek. Korábban féltem, hogy nem lesznek barátaim, de aztán beláttam, hogy nem kell ettől tartanom, mert a PT-ben mindenki nagyon kedves.

Tánctáborba jelentkeztem. Azóta már ügyesebben táncolok. Azért döntöttem e mellett a tábor mellett, mert fontosnak tartottam, hogy fejlesszem a tánctudásomat. Ha felnövök, énekes szeretnék lenni.

Imádtam a csapatommal együtt versenyezni, és jó volt a többi táborozóval együtt mulatni. Nagyon szeretnék nyerni egy nyunyókát. Talán majd legközelebb, mert megyek még a PT-be, és persze megint ottalvós leszek.”

,
A barátom nekem adta a nyunyókáját
A nyunyóka a hálótársam

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…
PEOPLE TEAM tábor

Csak messziről láttam

Táborom
Nyári táborban sosem jártam, nem jártam táborozni, nem értem utólag, miért, de így alakult, viszont…