Egész évben a PT-t várom
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Lexi szeret többféle tábori tematikát kipróbálni, és ezt a kecskeméti új generációs tábornak, a PT-nek köszönhetően egy helyen is megteheti. Lássuk, miért választja nyaranta a PEOPLE TEAM-et!

„Ötször jártam eddig a PT-ben, a szekciók közül kipróbáltam az angoltábort, a kézműves- és médiatábort. Mindig is szerettem táborozni, és azért imádok itt lenni, mert jó élményeket és sok barátot szereztem, akikkel szuperül éreztük magunkat. Eleinte tartottam attól, hogy milyen lesz a közösség, és esetleg nem tudok majd beilleszkedni, de nem volt gond ezzel. Ha bármi gondom volt, mindig számíthattam a PT-s mókusokra. Ezért aki most tervezné kipróbálni a PEOPLE TEAM-et, azt tudom neki mondani, hogy ne féljen, mert mindenki nagyon kedves és aranyos, és jó buli az egész. Én egész évben a PT-t várom.

Hasznos volt, hogy fejlődött az angoltudásom, de különösen azokra a napokra emlékszem vissza örömmel, amikor jóban lettem egy-egy emberrel, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot. A PT-ben mindig jó a hangulat, állandóan jó a kedve mindenkinek. Az ételek is finomak, például a bögrés leves nagy kedvenc. Nagyon cuki a nyunyóka, és most már szeretném megnyerni egyszer az egyik csapattal a kupát. Talán idén összejön.”


Megtanultam felvállalni magam
Tartottam attól, hogy nem lesz társaságom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

Sportkarrier

Táborom
A hangzavartól zúg a fülem, a fiúk hangos szurkolása betölti a focipályát, és a meccs…
PEOPLE TEAM tábor

Úgy jó, ahogy van

Táborom
Elmondása szerint feldobott hangulatban töltötték az összes napot. A PEOPLE TEAM-ről (PT-ről) mesélt a 14…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Így lettem PT-s

Táborom
Nóri történetét olvashatod az alábbiakban: a tinilánnyal készült interjúból kiderül, hogy jutott el a PEOPLE TEAM nyári…