Jó sok angol szót tanultam
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Aki intenzív nyári, tanulásra felkészítő kurzust keres, mindenképp ajánlott kipróbálnia egy nyelvtanfolyamot vagy egy nyári tábort. A PEOPLE TEAM (PT) 1991 óta, 7 és 17 év közöttiek számára szervez angoltáborokat, és a szervezők nem csak azokat várják, akik nyelvvizsga előtt állnak, hanem olyanokat is szívesen fogadnak, akik megismerkednének más kultúrákkal, valamint új barátokat szereznének. Egy résztvevőt kértünk meg arra, hogy mondja el, hogyan érezte magát a PT-ben.

„Háromszor voltam a PT nyári táborában. Magabiztosabban érkeztem évről évre a táborba, és több barátom lett.

A kedvenc szekcióm az angol. Két éve járok angoltáborba; nagyon élvezetes angol anyanyelvű emberekkel kommunikálni, és időt tölteni. Kedvenc programom nem nagyon van, mivel minden programot és pillanatot élveztem a PT-ben.

A leghasznosabbak az angolórák voltak, mivel számomra fontos a nyelv, és érdekesnek találom más országok kultúráját. Önállóságot, alkalmazkodási képességet és jó sok angol szót tanultam a táborban. A legszórakoztatóbb rész pedig talán a vízi csata volt, illetve az esti programok mindegyike.

Őszintén, nem volt olyan, ami nem tetszett, bár lehetne kicsit kényelmesebb az ágy, és tisztább a fal (a kollégiumban volt a szállásunk). De összességében lakhatók voltak a szobák. Régiesek az épületek, de sok növény van, ami kifejezetten tetszett. A reggelik nagyon jók voltak, forró teával. Meg persze a pizza.

Olyan sok vicces sztori esett meg velem a táborban, hogy nem tudok választani közülük. A lefélelmetesebb talán az volt, amikor kosaraztam, és a szemembe repült egy muslica. Azt pedig tanulságosnak nevezném, amikor az egyik angoltanárral beszélgettem a gyerekkoráról.

A szüleim örültek, hogy ilyen hasznosan töltöttem ezt a hetet, és hogy ilyen jól éreztem magam. Talán abban változtam, hogy jobban tudok nyitni az emberek felé, és nem félek megszólalni idegen nyelven. Nem jártam még a PT-hez hasonló táborban.”

Nagyon bejött a mókusok kedvessége
Szerelmes is vagyok

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…
PEOPLE TEAM tábor

A tesómnak annyi

Táborom
A villamos hosszút fékez, a nap sugaraival iskolások csapata árad fel a fáradt járműre. Tekintetem…