Katica elszabadul
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek! Na nem a bizonyítványom miatt, mert azzal idén sem jeleskedtem. Bár a szüleim szerint jobb lett, mint tavaly. Hanem az töltött el izgalommal, hogy a PEOPLE TEAM táborába mehetek! A mama és a papa ezzel leptek meg a szülinapomra. Ugye milyen jó fejek? Persze elutazom hozzájuk is, mert a nyár nem lenne teljes a vidéken töltött napok nélkül. Ott is várnak a barátnőim, akikkel együtt megyünk úszni a közeli tóba. Itt még szerencsére nem tilos a fürdés, mint sok más helyen. Lehet horgászni is, a papámnak saját stégje meg csónakja van. Az etetőanyag elkészítésében mindig számíthat rám. A papa zsákmányából a mamám elkészíti a finom halászlevet, sült halat vagy a kedvencemet, a rántott halat. Nincs is párja a mama főztjének! Mindenesetre izgalmas lesz egy kicsit kiszabadulni a megszokott vidéki életből.

Örökmozgó a sporttáborban

Azt még nem is mondtam nektek, hogy melyik táborba megyek: a kecskeméti sporttáborba jelentkeztem. Nagy a mozgásigényem, az iskolapadban sem tudok nyugton ülni 45 percet. Mindig a kicsengetést várom, amikor kimehetünk végre 10-15 percre az udvarra. Azt pedig már biztosan kitaláltátok, hogy a testnevelésóra a kedvencem. Szeretek futni, kerékpározni, úszni, túrázni. Apa szerint ezt a tábort nekem találták ki, hiszen itt már reggel is tornával indul a nap, valamint futással, edzéssel is kezdhetünk. Mindenki a saját állóképessége és igénye szerint választhat a lehetőségek közül. A sportolni, mozogni vágyókat több csoportba osztják, 3-4 sporttanár tartja egyszerre a foglalkozásokat. Tetszik, hogy minden kötetlen, lehet váltani is menet közben, ha mást is ki szeretnénk próbálni. A sporttábor lényege, hogy érezzük jól magunkat. A PEOPLE TEAM nem kiképzőtábor! Van pihenőidő, szórakozás is az edzések között. Én azért bízom benne, hogy javulni fog az állóképességem, a koncentrációm, erősödni fogok a táborban eltöltött idő alatt. Ha nagy hőség lesz, akkor sem kell megijednünk, rendezhetünk egy nagy vízi partit, és locsolhatjuk egymást. Napközben frissítőkkel, gyümölcsökkel kínálnak bennünket. Szóval mindenre odafigyelnek a táboroztatók. A nap zárásaként koncertek, vetélkedők fognak szórakoztatni minket. Ugye milyen izgalmasan hangzik mindez?

Kalandra fel!

Három turnusban szervezi a PEOPLE TEAM a táborokat, de a létszám korlátozott, a férőhelyek gyorsan betelnek, főleg a népszerű tematikájú táboroknál kevés a hely – érdemes időben dönteni és jelentkezni. A sporttábor az egyik legnépszerűbb, ezért anyáék már most befizettek a táborba, pedig még csak április van. Így biztosították a helyemet a második turnusra. Szerintem akkor jó idő lesz. A tábor után pedig utazom mamáékhoz, és tarthatok nekik élménybeszámolót a táborról. Ha pedig minden olyan remek lesz, mint ahogy azt elképzelem, akkor ezentúl minden évben ezt kérem a születésnapomra a mamáéktól. Hiszen több lehetőség is van, szeretném mindet kipróbálni.

Lejegyezte: Szerencsés Melinda

Slam poetry a suliban – interjú
Csörög az ájfónom

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Hozz magaddal hosszabbítót!

Táborom
Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy…
PEOPLE TEAM tábor

Jó sok angol szót tanultam

Táborom
Aki intenzív nyári, tanulásra felkészítő kurzust keres, mindenképp ajánlott kipróbálnia egy nyelvtanfolyamot vagy egy nyári…
PEOPLE TEAM tábor

Mint az árnyék

Táborom
Azokon a napokon, mikor a forró nyári levegő még éjszaka is intenzíven árad elő a…
PEOPLE TEAM tábor

Bátorságpróba

Táborom
Izgatottan várom a nyarat, hiszen az idén már másodszor megyek táborozni. Tavaly semmi kedvem nem…
PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…
PEOPLE TEAM tábor

Táborozás Hawaiion

Táborom
Nyári táborokban mindig rossz élményeket szereztem. Például egy ottalvós táborban a barátommal eltévedtünk az erdőben…