Vizet hordtunk Balukával
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Csabesz felidézi a legkedvesebb PT-s emlékeit. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában:

„Kétszer voltam eddig a PT-ben. A különbség az volt a kettő között, hogy második alkalommal nem voltak Covid-korlátozások. Elmentünk strandolni, ami nagy élmény volt. Tetszettek a programok, különösen a péntek esti buli, bár az lehetett volna hosszabb is.

A tábornak helyet adó kollégiumi épületek jó állapotban vannak, a környezet pedig parádés. A szoba megfelelt a célnak. Ételek közül a személyes kedvencem a wrap volt. De nagyon ízlett a pizza és a tészta is. Mindig maradjon fagyira pénz a büfékártyádon!

A PT-ben önállóságot és angolt tanultam: ezeknek akkor vehetem hasznát, ha el kell válnom a családomtól a foci miatt, vagy ha külföldre utazom. Jó volt megismerni új embereket, illetve hogy külföldiekkel beszélgethettem.

A legviccesebb emlékem ahhoz kapcsolódik, amikor Baluka szívességet kért tőlem és a barátaimtól, hogy segítsünk neki vizet cipelni egy homokbányába egy fagyiért cserébe. Azt mondta, hogy nem leszünk koszosak, de azok lettünk. Szintén emlékezetes volt, amikor a gyerekek a mókusok ellen fociztak.”

Nem vízibombázom többet a szobában
Bátorságpróba

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Táborunk
Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató.…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Így lettem PT-s

Táborom
Nóri történetét olvashatod az alábbiakban: a tinilánnyal készült interjúból kiderül, hogy jutott el a PEOPLE TEAM nyári…