Vizet hordtunk Balukával
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Csabesz felidézi a legkedvesebb PT-s emlékeit. Így érezte magát a PEOPLE TEAM nyári táborában:

„Kétszer voltam eddig a PT-ben. A különbség az volt a kettő között, hogy második alkalommal nem voltak Covid-korlátozások. Elmentünk strandolni, ami nagy élmény volt. Tetszettek a programok, különösen a péntek esti buli, bár az lehetett volna hosszabb is.

A tábornak helyet adó kollégiumi épületek jó állapotban vannak, a környezet pedig parádés. A szoba megfelelt a célnak. Ételek közül a személyes kedvencem a wrap volt. De nagyon ízlett a pizza és a tészta is. Mindig maradjon fagyira pénz a büfékártyádon!

A PT-ben önállóságot és angolt tanultam: ezeknek akkor vehetem hasznát, ha el kell válnom a családomtól a foci miatt, vagy ha külföldre utazom. Jó volt megismerni új embereket, illetve hogy külföldiekkel beszélgethettem.

A legviccesebb emlékem ahhoz kapcsolódik, amikor Baluka szívességet kért tőlem és a barátaimtól, hogy segítsünk neki vizet cipelni egy homokbányába egy fagyiért cserébe. Azt mondta, hogy nem leszünk koszosak, de azok lettünk. Szintén emlékezetes volt, amikor a gyerekek a mókusok ellen fociztak.”

Nem vízibombázom többet a szobában
Bátorságpróba

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Legyen kaja, és jó lesz

Táborom
Mirit nem nehéz boldoggá tenni: szeret enni, éppen ezért az általa választott nyári táborral szemben…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…
PEOPLE TEAM tábor

A ChatGPT-t érdekli a táborozás

Táborom
Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel…
PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…