Még fogkefe is volt a büfében
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A 13 éves Hajni kissé hiányos csomaggal érkezett a PEOPLE TEAM nyári táborába, de szerencsére nincs olyan, amire a kecskeméti tábor büfései ne lennének felkészülve. Ilyen a PT gyerekszemmel:

„Jó a társaság, érdekesek a programok a PT-ben. Korábban még nem voltam ottalvós táborban, igaz, itt is lehettem volna bejárós, de nem vagyok kecskeméti, ezért a bentlakásos változatra szavaztunk. Mindennap beszéltem a szüleimmel, és elmondtam nekik, hogy milyen jól érzem magam, és hogy jó kezekben vagyok. Több lánnyal is összebarátkoztam, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.

Két turnusra jelentkeztem, először youtuber-, aztán angoltáborban vettem részt. Előbbinél az volt a célom, hogy megtanuljak vágni, utóbbinál pedig, hogy kicsit jobban tudjak beszélni angolul. A táboroknak köszönhetően most már tudok videót szerkeszteni, illetve sok új angol szót tanultam játékosan. Legszívesebben legközelebb is youtubertáborba mennék.

Imádom a PEOPLE TEAM nyújtotta szabadságot! Jöttem-mentem egész nap. Az összes nap különleges volt, sosem volt előtte ilyenben részem. Odavagyok az egész hangulatáért, a programokért, a játékokért, a szobatársaimért és Ace-ért, az angoltanáromért.

A PT-s tábori büfé szuper! Ott aztán minden volt, még fogkefe is, amit elfelejtettem vinni. Ja és olcsó a bögrés leves, amiből viszonylag sokat ettem.

Habár mindig szerettem táborozni, érkezés előtt még izgultam azon, hogy kikkel találkozom. Azt tudtam, hogy sokan leszünk, de tök jó volt. A lila kendős csapatba kerültem, és nyertem ezt-azt, örültem neki. A barátaimmal végig nevettünk, sokat hülyéskedtünk, sokszor szakadtunk a röhögéstől. Utolsó nap sajnáltam, hogy véget ért a tábor.

Te se izgulj, mert jól fogod magad érezni, nagyon jók a programok, és sok szekció közül választhatsz. Szerezhetsz új barátokat, és velem is találkozhatsz – minden évben megyek, amíg lehet. Jó, hogy nem nyár legvégén van a tábor, így lehet még a suliig pihenni.”


Más, mint a többi tábor
Miért imádok táborozni?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Stresszre semmi ok

Táborunk
A PEOPLE TEAM táboroztatóit kérdező sorozatunk következő interjúalanya István, akit a sporttáborban csíphettek el. Mutatkozz…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Szerelmes is vagyok

Táborom
Az első igazi, forró nyári napsugarak gyermekkorom gondtalan napjait idézik fel bennem: a nyári táborok…
PEOPLE TEAM tábor

Miért imádok táborozni?

Táborom
Mert kiszakadok a hétköznapokból, a mindennapi életből. Furcsa, kicsit félelmetes, de mindenképpen izgalmas, hogy nem…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Sportkarrier

Táborom
A hangzavartól zúg a fülem, a fiúk hangos szurkolása betölti a focipályát, és a meccs…