Így lettem PT-s
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Nóri történetét olvashatod az alábbiakban: a tinilánnyal készült interjúból kiderül, hogy jutott el a PEOPLE TEAM nyári táborába, illetve hogyan érezte magát PT-sként.

Mesélj kicsit magadról! Hogy kerültél a PEOPLE TEAM-táborba, és hogy érezted magadat?

Nemrég lettem 13 éves. Idén jártam először a PT-ben, korábban még nem is voltam ottalvós táborban. Eléggé izgultam, mivel tudtam, hogy sokan jönnek majd, és féltem, hogy nem fogok barátokat szerezni. De amikor leszálltam a buszról, fantasztikus érzés fogott el. Mindenki, akivel beszélgettem és barátkoztam, nagyon jó fej volt. A programok is szuperek voltak. Nem olyan szokványosak, mint egy sima táborban. Klassz, hogy vannak PT-s tábortáncok, a büfében pedig jó dolgok kaphatók jó áron.

Anyukád vagy apukád volt régen PT-s, vagy hogy kerültél a táborba?

A szüleim nem jártak a PT-ben. Nagy élményről maradtak le. Úgy ismertem meg a tábort, hogy még pár éve az internet feldobott egy videót róla – már akkor is nagyon tetszett, de sajnos nem tudtam elmenni. Anya mondta, hogy van egy PEOPLE TEAM nevű tábor, nem szeretnék-e odamenni. Amint meghallottam ezt a nevet, rögtön eszembe jutott a videó. Azt válaszoltam anyának, hogy már hallottam róla, és mennyire szeretnék ott táborozni. Így lettem én PT-s.

Mit gondolsz, miért fontos a táborozás?

Újabb barátokat szerezhetünk, és életre szóló élményt. Mindennap eszembe jut egy-egy emlék a táborról. Az ott szerzett barátaimmal a mai napig sokat beszélek. Nekem önbizalmat is adott, nyáron pedig, ha táborozok, akkor nem unatkozom, hanem szuper kalandokban veszek részt.

Mire voltál kíváncsi a PT-vel kapcsolatban?

Érdekelt, milyen lesz mással egy szobában „lakni”, és egyszerre 500 ember hogyan fog táborozni. És amikor mondták, hogy megyünk a csúszdaparkba, akkor azért elgondolkodtam, milyen lesz az, amikor egy strandon ott tobzódunk, de a mókusok ezt is megoldották.

Féltél valamitől?

Kicsit tartottam attól, hogy lesznek, akik nem fognak szeretni, és undokul viselkednek majd velem. De szerencsére nem volt ilyen. Mindenki nagyon jó fej volt.

Mi leszel, ha nagy leszel?

Azt még nem tudom, de ha már elmúltam 17 éves, és nem mehetek már a PT-be táborozóként, akkor táboroztatóként szeretnék ott lenni.


Egész évben ezt vártam
Jövőre is bejárós leszek

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A tesómnak annyi

Táborom
A villamos hosszút fékez, a nap sugaraival iskolások csapata árad fel a fáradt járműre. Tekintetem…