Két turnus között
Táborom
Ottalvós tábor, napközis tábor

Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből.

Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas dolgon kell átesniük, hogy az előző banda hazamegy. Tudom, ez nem sok embert ráz meg, és én is közéjük tartoztam. Eddig. A mai nagyon rosszul érintett, pedig ez az ötödik „elköszönésem”. Lehet, hogy a zenei aláfestés tette, vagy az, hogy sok ember, aki fontos volt számomra, hazament (Nándi, ne bízd el magad!). A könnyes búcsúk láttán mindenki olyan lehangolt lett. A buszokba beszállás is nehezen ment, mindig volt, aki a buszlépcsőt látva visszafordult, és még egyszer megölelgetett mindenkit. Azok, akik csak a busz előtt álltak, zsepit ragadtak, és integettek elhaladó társaiknak. Amíg visszafelé sétáltunk, eléggé búskomor állapotban voltunk, de a hangárhoz érve már oldódott a hangulat.

Aztán valaki elkezdte terjeszteni a hírt, hogy strandra megyünk. Volt hatalmas vízi csata, kakasharc meg minden… Vagyis igazából ötletem sincs, mi történhetett, mert (önmagamat nem meghazudtolva) elaludtam. Pont mielőtt elindultak volna a többiek. Sikeres felébredésem után rájöttem, hogy lekéstem, és jót röhögtünk rajta. A hangár előtti felfújható fánkokba belesüppedve töltöttünk el jó sok időt, és olyan fontos témákról beszéltünk, mint a zombiapokalipszis a táborban, vagy H. Dávid koreografálási képessége.

Szilvi mondta, amikor elhaladtunk a kajaügyelet mellett, hogy lesz kutyás agility. Ezen felbuzdulva át is öltöztünk „kutyázós” szerelésbe. Nagyon élveztük a bemutatót, és utána mi is kipróbálhattuk, tudjuk-e irányítani a kutyusokat a vezényszavainkkal, majd meg is simogathattuk őket. A végére hatalmas kutyás frizbizés és labdadobálás kerekedett, és mindenki picit úgy érezhette, mintha otthon lenne az édes állatkáival.

Mihócza Viki

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Álmaim kosárlabdatábora
Élmény a Holiday Hill táborban

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

Szellem a ventilátorban

Táborom
Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE…
PEOPLE TEAM tábor

Csak messziről láttam

Táborom
Nyári táborban sosem jártam, nem jártam táborozni, nem értem utólag, miért, de így alakult, viszont…
PEOPLE TEAM tábor

Jó sok angol szót tanultam

Táborom
Aki intenzív nyári, tanulásra felkészítő kurzust keres, mindenképp ajánlott kipróbálnia egy nyelvtanfolyamot vagy egy nyári…