Nem tudod elképzelni, amíg nem vagy ott
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Zsófi egyszer vett részt eddig a PEOPLE TEAM nyári táborában. Megkértük, hogy részletesen számoljon be az első és utolsó napjáról, ezáltal azok is képet kaphatnak arról, mire számíthatnak, akik még nem jártak a kecskeméti gyerekfesztiválon.

Milyen volt az első nap a PT-táborban?

Első nap, vasárnap: busszal mentem. Amikor megérkeztem a tábor helyszínére, pár mókus integetve köszöntött minket. Elképesztően boldog voltam már akkor. A hangárba mentem, beregisztráltam, feltöltöttem a büfészámlát, és megkaptam a szobámnak a számát, rögtön felmentem. A nagyobbik fajta szobát kaptam, ez azt jelentette, hogy kettő szobatársam lesz. A hangárhoz közelebb lévő oldalon volt, így még elért hozzánk a wifi. Megérkeztek a szobatársaim is. Nagyon aranyosak voltak. Délután háromkor volt a tábormegnyitó. A szekciók különvonultak, és megbeszéltük, hogy mit fogunk csinálni a héten. Amikor ezzel végeztünk, szabad foglalkozás volt, addig felfedeztem a tábort. Kicsivel később be lettünk osztva csapatokba. Én a pirosakhoz mentem. Kitaláltuk a csapat nevét és az indulónkat. A csapattársaimmal sokat nevettünk, és a versenyek is jók voltak. Összeismerkedtem a csapat tagjaival, és együtt játszottunk. Utána szabad foglalkozás volt, akkor próbáltam barátkozni. 18 órakor vacsoráztunk. Az esti program az volt, hogy a mókusok, kismókusok és tanárok felléptek, nekünk meg zsűriznünk kellett őket. Megtanultuk a tábortáncokat, nekem nagyon tetszett, hogy mind az ötszázan egyszerre táncoltunk. 21:30 körül volt a takarodó. A szobámban még elalvás előtt beszélgettem, hogy megismerjem őket. Izgatottan vártam a következő napot.

Milyen volt az utolsó nap a táborban?

Utolsó nap, szombat: nekem sajnos a tábor szombaton korán reggel ért véget, mert Németországba utaztunk, de mivel hosszú az út, korán kellett indulnunk. Reggeliztem, és akitől tudtam, elköszöntem. Amikor anyáékhoz sétáltam ki a tábor helyszínéről, kicsit könnyeztem, mert ez volt életem legjobb tábora! Elképesztő élményeket éltem át. Csodálatos volt! Biztos megyek még a PT-be, de akkor már a szombati napon tovább maradok.

Mit gondolsz a PT-s mókusokról és a csapatprogramokról?

A mókusok, kismókusok, tanárok nagyon kedvesek. 12-féle csapatszín volt. Az esti programoknál olyan szórakoztató volt, amikor a csapatok versengtek egymással. Nekem reggelente mindig elment a hangom. Egyszer az egyik barátomat becsempésztük a mi csapatunkba, és adtunk is neki egy piros kendőt.

Melyik volt a legkülönlegesebb nap a táborban?

Nem tudok egyet kiemelni. Minden napnak megvolt a maga varázsa. Változatosak voltak az események, mindegyik nap más miatt volt elképesztően jó.

Igaz az a mondás, hogy ha nyári tábor, akkor Kecskemét?

Kecskeméten, a PEOPLE TEAM-tábor volt életem legjobb tábora. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ez nem egy sima tábor. Amíg nem jártál ott, nem tudod elképzelni.


Legyen kaja, és jó lesz
Napágyakon ücsörögve fagyiztunk

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Hozz magaddal hosszabbítót!

Táborom
Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy…
PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…
PEOPLE TEAM tábor

Jó fejek a mókusok

Táborom
Fontos, hogy egy táboroztató jól kezelje a gyerekeket. Dani szerint a PEOPLE TEAM nyári táborának…