Mókusléptű furcsa szellemek
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Dávid még csak 15 éves, de már hatszor járt a kedvenc nyári táborában – ami nem más, mint a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti gyerekfesztiválja. A bejárós és ottalvós formában is igénybe vehető új generációs táborról ő mesélt most nekünk.

„Többek között azért szeretem a PT-t, mert nagyon jó és rugalmas a szervezés. Jó programok vannak, jó a hangulat, lelkesek a táboroztatók, és sok embert meg lehet ismerni – nem kell félni attól, hogy egyedül maradsz, itt ilyen nem lesz. Kell ennél több?

Informatikatáborban és robotikatáborban jártam a PT-s szekciók közül. Több versenyen is részt vettem/veszek ezekből a témákból. Főleg a jövőmhöz köthető fontos alapismeretek megszerzése volt a célom. Mindkét tábort élveztem, az adott tematikán lévő gyerekekkel és táboroztatókkal az évek alatt nagyon jó kapcsolatot építettem ki.

Imádom a Koboldok városa és Nasi City programokat. Szeretném külön pozitívumnak kiemelni a tőzsdét a Koboldok városában, illetve azokat az esti programokat, ahol nemcsak ügyességi, hanem logikai feladatokkal is pontot lehetett szerezni, például az Einstein-féle 5 ház feladat különböző változatai. Jók szoktak lenni a koncertek, viszont szuper volna, ha a focipályán lennének tartva, mert ott több a hely. Szeretem a csapatversenyeket, ehhez egy olyan javaslatom volna, hogy ezek a csapatprogramok ne legyenek kötelezőek, mert sok idősebb csapattársam volt már, akik nem élik bele magukat a játékba, csalnak, esetleg a cselekedeteikkel rontják a csapat pontjait, szándékosan.

Ha az esti órákban, olyan 23 órától hangot lehet hallani a folyosón, rögtön utána hallani mókuslépteket. Nagyon furcsa szellemek járnak errefelé…

A tábor elején érzett izgatottság, hogy végre tábor, túlságosan hamar szomorúsággá válik, mert vége van. De idén is ott leszek a PT-ben.”

Sokat tanultam a tőzsdés játékból
Senkit sem ismertem, de nem volt gond

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…