A tábori nyári munkában is megtalálom az örömöt
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Egy nyári munka, ami feldob. A sok jó élmény miatt aki kinövi a PEOPLE TEAM (PT) táborozói jelentkezési korhatárát, az is szívesen visszatérne táboroztatóként – ennek az első lépése a mókusság, amiről Johannával beszélgettünk.

Miért fontos a táborozás?

A táborozás azért fontos, mert új dolgokban próbálhatjuk ki magunkat, kamatoztathatjuk a tehetségünket, vagy felfedezhetjük, mi iránt érdeklődünk igazán. Új barátokat és ismeretségeket szerezhetünk akár külföldről is. Remek élményeket szerezhetünk, és élvezhetjük a nyarat, aktívak maradhatunk, és elfoglaljuk magunkat.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Azt javaslom, hogy mindig figyelj oda a saját magad és mások épségére, azért vagyunk táborban, hogy jól érezzük magunkat. Ne aggódj, ha nem ismersz senkit, mindenhol lehet új barátokat találni.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne aggódjanak a gyerekek miatt, mindent biztosítunk számukra, az állandó felügyeletet is beleértve. Itt mindenki szeretettel és figyelemmel fordul feléjük.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Hogy hozzájárulhassak a táborozók teljes élményéhez és ellátásához, ahogy annak idején nekem is kijárt. Illetve hogy jól érezzem magam a nyári munka alatt is. Érdekel, milyen lesz kismókusnak lenni.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Ezt türelmesen, de jelzem neki. Ha továbbra is bosszant, elmagyarázom, hogy a viselkedése nem helyénvaló. Esetleg segítek neki egyéb elfoglaltságot keresni.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Vízipisztoly, jégkrém és fagyi, dinnye, napozóágyak, jó társaság, elfoglaltságok, sportolási lehetőség (pl. pingpong), zene, fürdőruha és napszemcsi, nasi.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Az iskolában fotóstáborban segítettem, és megkértek, hogy én legyek a modell, akit beállítanak. Na persze kreatívak voltak, és mindig valami vicceset találtak ki. Nagyon élveztem hallgatni őket, és ők is meghallgattak engem.

Tartasz valamitől?

Milyen feladataim lesznek, illetve tudok-e mindig segíteni másoknak, kedvelni fognak-e a táborozók/táboroztatók.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen lesz kismókusnak lenni, kikkel kell együtt dolgoznom, és milyen lesz belelátni a tábor szervezésébe.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Bármilyen munkában örömöt találok, és minden nehézséggel szemben helytállok majd, tudok segíteni másoknak.

Légyszi, lehessen nyunyókát venni!
Az eső is úgy akarta, hogy jó táborunk legyen

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ