Légyszi, lehessen nyunyókát venni!
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Tökéletes táborként jellemezte a PEOPLE TEAM-et Amanda, aki csak egyvalamit sajnál. A PT kabalaállata, a nyunyóka sajnos nem megvehető, érdemes azonban megküzdeni érte: a versenyben legjobban teljesítő csapat minden tagja egy-egy cukisággal tér haza a turnusok végén.

„Tetszett, ahogyan a turnusok vezetői bemutatták a tábort. Az esti programok, a vetélkedők és az előadások is jók voltak. Nekem minden újdonság volt, de tökéletesnek találtam a PT-t. Az egész tábor alatt viccelődtünk.

A művészeti szekciók miatt választottam a PEOPLE TEAM-et. Fesztiválhangulat uralkodott a PT-ben, ami nagyon tetszett. Volt koncert, és strandra is eljutottunk. A szállás komfortos volt, az ételek közül pedig különösen a pizzáknak és a bolognainak örültem, na és a büfének.

Hogy mit tanultam a táborban? Megtanultam tájékozódni idegen helyen, és hogy hogyan kell tüzet oltani, valamint azt, hogy hogyan lehet barátkozni, bátrabbnak, nyitottabbnak lenni, csapatban dolgozni, egyszóval változtam. Adrenalinbombát érzek magamban, ha a PT-re gondolok, és ez nem csak amiatt van, mert kígyókat is lehetett simogatni.

A szüleim féltettek, de bíztak bennem, az elmondásom alapján pedig a legjobb döntésnek gondolják, hogy a PT-ben töltöttem egy hetet. Ciki dolgok persze velem is megestek, például a hintaágyból kiestem, a függőágyról lepördültem – mindig leestem ezekről, és olyan is előfordult, hogy véletlenül egy másik szobába nyitottam be a sajátunk helyett. Arra nagyon büszke vagyok, hogy amikor csocsóztam egy mókussal, minden alkalommal nyertem. Ha egy kérésem lehetne, akkor az az lenne, hogy légyszi, lehessen nyunyókát venni!”

A PT magasan a legjobb tábor
A tábori nyári munkában is megtalálom az örömöt

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…
PEOPLE TEAM tábor

Filmestábor Kecskeméten

Táborunk
Mi vonzza a fiatalokat a táboroztatásban? Benedek mesélt arról, miért jelentkezett a PEOPLE TEAM kecskeméti…
PEOPLE TEAM tábor

Gyula bácsival a toronyba

Táborunk
Egy PT-s táboroztatóval, Ricsivel készítettünk interjút. Milyen volt az első táboros élményed? Az első táboros…