Hozz ventilátort és szúnyogriasztót!
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

A táborozásnak van néhány elengedhetetlen kelléke. Lássuk, mik ezek egy rutinos táborozó, Döme szerint – aki idén már a szervezői munkába is belekóstol a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában.

Miért fontos a táborozás?

A barátokkal együtt szórakozhattok egyedi programokon, és más barátokat is szerezhettek. A programok változatossága miatt mindenki számára jó szórakozást tud nyújtani. Emlékekben gazdaggá teheti a gyerekek nyarait, mindemellett a szabadban tölthetik az időt. És kikapcsolódást jelenthet az iskolásoknak.

Milyen volt az első táboros élményed?

Angoltáborban voltam, ahol egy nagyon kedves és jó fej tanárom volt, aki segített a nyelvi képességeim fejlesztésében.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Vigyen ventilátort és szúnyogriasztót! Ez a kettő megkönnyítheti a kollégiumban eltöltött időt. A jó szórakozás garantált, viszont egy, már régebbről ismert barát még jobbá teheti a táborozás élményét.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

A kisgyerekek csomagjait kellőképpen csomagolják be. Bátorítsák a gyereküket. Nyugodtan gondolkodjanak el különböző témájú szekciókon is, hogy ki tudják magukat próbálni a gyerekek.

Hogyan kezelnéd egy gyerek honvágyát?

Meghallgatnám, és megpróbálnám elterelni a figyelmét valami számára kellemes témával.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Élményt és tapasztalatot. Eddig nem voltam táboroztató, ezért szeretném magam kipróbálni ebben is. Egyébként úgy gondolom, ez egy jó alkalom lenne arra, hogy fejlesszem magam. Szóval pozitívan hatna a szellemi fejlődésemre.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Türelemmel fordulok hozzá, ha pedig helytelenül akarna viselkedni, lebeszélem. Kedvesen kezelném a szituációt, és nem engedek a provokálásának. Mindent megtennék a tudásomnak megfelelően.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Boldogság, barátság, felszabadultság, játékok, közvetlenség, programokon való részvétel, vidámság, érdeklődés és különleges élmények. Ezek szerintem a legfontosabbak.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Programokon egy csoportban voltam velük. Sok intelligens és ügyes gyerekkel találkoztam a táborozásaim során. Ez megmutatkozott az előbb említett programokon, a kreatív feladatokban és az órai teljesítményükön is.

Tartasz valamitől?

Nem tartok jelenleg semmitől. Pozitívan állok a témához. Úgy gondolom, nincs mitől félnem, és remélem, ez így is fog maradni.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen sikerekben lesz részem táboroztatóként. Mint egykori táborozó van elképzelésem arról, mik várhatnak rám.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Mennyire tudok helytállni. Tanulóként nem volt eddig lehetőségem a munka terén tapasztalatot nyerni, ezzel az ízelítővel viszont bebizonyíthatnám magamnak, hogy helyt tudok állni.

Ha nyár és tábor, akkor PT
Elhatároztam, hogy soha többé nem fogok táborozni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…

KAPCSOLÓDÓ