A megfizethetetlen fluxuskondenzátor
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Egy jó táborban csupa érdekes dolog történik. A PEOPLE TEAM nyári táborának egyik tanárával, Mátéval beszélgettünk a legemlékezetesebb PT-s élményeiről.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Táborozóként sose. Táboroztatóként viszont az első táborom előtt egy héttel nagyon, hiszen fel kellett építenem egy tanulási tervet. Egészen az első óráig megvolt bennem a stressz, aztán hamar elillant, amikor láttam, hogy milyen könnyen mennek ezek, ugyanis ha érdeklődőek a gyerekek, akkor fogékonyak a tanulásra.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Mosogatni nem szeretek, de hál’ isten megkönnyíti a dolgot a mosogatógép, habár így is elkerülhetetlen, hogy mocskos legyél.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Lehetne egy főmókusi és egy főtanári poszt, aki ugyanazokat a feladatokat látja el, mint a mókus vagy a tanár, viszont ha érkezik egy probléma, amit meg kell oldani, akkor rájuk lehessen bízni, és ha ehhez a feladathoz pluszember szükséges, akkor jobban ki tudja választani a megfelelő embereket, hiszen nap mint nap velük mozog. Ez a két pozíció lenne a kapocs a tanár/mókus és a táborvezetők között akár.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Hangár, ketchupos lángos, PT-s tészta, infófolyosó (ami egy téglalap alakú terem!), indián őrség.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Mindig is szép emlékként marad meg bennem a Koboldok városában lévő tőzsdézés. Emlékszem, feltettem minden (játék) pénzemet a fluxuskondenzátorra, és mikor visszamentem, annyira felment az ára, hogy nem tudtak kifizetni, úgy kellett másik állomástól pénzt kérni, hogy ki tudjanak fizetni.


Ilyen programmal még nem találkoztam
Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Önállósodjunk!

Táborunk
Nem könnyű a gyermekeinket elengedni, főleg, ha több napra és egy addig ismeretlen helyre mennek.…