Pizza és KFC
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről beszélgettünk Marcival, a PEOPLE TEAM egyik táboroztatójával.

Mutatkozz be, kérlek!

Garamvári Marcell vagyok, 17 éves. Imádom a zenét és a színházat! Érettségi után a Bécsi Zeneakadémiára jelentkeznék zeneszerzés szakirányon. Emellett szeretem a színházat is, 5 éve játszom Földessy Margit drámastúdiójában. Szeretek zongorázni és zenét szerezni. Kedvenc zenei műfajaim: klasszikus, opera, pop.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Szeretném megismerni a tábor másik oldalát, hogy milyen munka van egy ilyen nagy volumenű tábor mögött. Sok szép emlék köt a PT-hez, ezért akarok visszamenni kismókusként, hogy megtapasztaljam ezt is. Illetve nem titkolva, kellemeset a hasznossal alapon, meg tudom csinálni a kötelező ifjúsági közösségi szolgálatot (50 óra), ami kell az érettségihez. Ezenkívül szeretném megismerni a tanárokat és a mókusokat, hogy milyen az a légkör, amiben dolgoznak.

Stresszeltél valaha a táborban?

Nem! Szerencsére sosem. Rögtön, már az első táboromban is találtam barátokat, akik szintén újak voltak. Így együtt voltunk újak, és be tudtuk magunkat olvasztani a tábor életébe.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Amikor Ater elhívott minket a KFC-be. No meg a finom pizza – nem szokványos, hogy ilyen étrend legyen egy nyári táborban.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

A csapatversenyek mindig megizzasztják az embert.

Mi volt a legjobb táboros melód?

A Koboldok városában én voltam a csapatomban a pontszámoló.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem minden megvan, ami kell. De ha nagyon kéne egyet választani, akkor az a ,,társasjáték-felelős” lenne. Tulajdonképpen ugyanazt csinálja, mint mindenki: játszik a gyerekekkel, beszélget velük, de lenne egy külön társasjátékasztala.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Hogy részt vehetnek a programokon mint csapat. Ez hiányozni fog.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Süti, kacsa, király.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Az volt, hogy milyen szeretet és barátság veszi körbe a tábort. Teljesen kiszakadt mindenki az unalmas hétköznapokból, és együtt, csapatként lehetett tekinteni mindenkire.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Emlékszem, amikor Aterral és pár táborozóval 2015-ben elmentünk megnézni a Jurassic Worldot, ám nem értünk vissza időben a vacsorára, ezért Ater meghívott minket a KFC-be. Illetve ami még nagyon közel áll hozzám, az a filmkészítés! Szerettem együtt dolgozni a médiásokkal és a színészekkel.


Pókok! Pókok!
Milyen lehet az elfolyó, szivárványszínű tiramisu?

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Merj nyitni mások felé!

Táborunk
Amennyiben táborozni készülsz, nem árt, ha elolvasol előtte néhány hasznos tanácsot. Ebben egy egykori táborozó,…