Ha nyár és tábor, akkor PT
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Van, akinek egyből két betű ugrik be, ha a nyárról kérdezik. Ilyen Geri is, akivel a kedvenc nyári táboráról, a PT-ről, azaz a PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk.

Miért fontos a táborozás?

A táborozásban benne van minden, ami egy zsír bulihoz kell, ötvözve az iskolák király tulajdonságaival (és csak azokkal), mivel minden tanár jó fej, és valószínűleg azzal foglalkozol, ami igazán érdekel, legyen az fotó, programozás, méta vagy foci a pályán és a többi. Kicsik és nagyok együtt, még kisebbekkel és még nagyobbakkal kiegészülve csapatják a nyarat.

Milyen volt az első táboros élményed?

Kiszálltam a kocsiból, és egyből megtaláltam az első új, tábori barátaimat a focipályán. Jólesett a kis mozgás, hosszú volt a kocsiút Debrecenből. Anyáék közben felpakoltak és megágyaztak nekem. Cserébe később meghívtam őket egy Cappyre a büfében.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Relax, take it easy! Nehéz a bőrönd? Segítek. Nem tudod felhúzni az ágyneműt? Segítek. Kérdésed van? Megpróbálok válaszolni rá, de előre szólok, a kvantumfizika nem a fő területem. Csak akkor leszel egyedül, ha egyedül szeretnél lenni, minden másra ott vagyunk neked.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ha sokáig nem hívnak fel a kis kópék, ne aggódjon senki, valószínűleg jól érzik magukat. Tényleg nagyon szívesen segítek a bőrönddel, nem csak viccből mondom.

Hogyan kezelnéd egy gyerek honvágyát?

Meghallgatnám, milyen jó fej az anyukája és a nővére és az apukája, felhívnám őket. Beszélgetnénk egyet, aztán irány a büfé vagy a focipálya.

Ha volt rossz tapasztalatod vagy élményed táborozáskor, hogyan és milyen segítséggel sikerült átlendülni rajta?

Volt egy szobatársam, aki nem szeretett engem, és megette a kajámat. Szobát cseréltem.

Sikerült táborban hosszú távú barátságokat kötnöd?

A legfontosabb barimat a tábortól kaptam, köszi, PT, köszi, Matyi!

Mi a kedvenc helyed a táborban?

A focipálya egyértelműen; bár már kevesebb időt töltünk együtt, mindig szeretni fogom.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Remélem, király lesz a táboroztatói csapat, mindenkivel megtalálom a közös hangot, és lesz belőle egy zsíros, hűvös közös tábor. Bízom abban is, hogy idén is vezethetem a narancssárga csapatot, viszont a youtubercsapat dolgot megszüntetném. Főleg, amikor nincs youtuber a táborban, mert tökre értelmetlen, pont a csapatalkotás és random új barik esnek így ki. Nem youtuberként pedig extra nehéz kihívás volt vezetni őket.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Attól függ, mivel bosszant halálra. Szerencsére a végtelenhez közelít a türelmem, de ha mégis problémám lenne ebből, leülnénk beszélni, ha kell, egy harmadik emberrel.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Napos (1) és szeles (2) és esős (3) idő, hogy ne maradjunk ki semmiből. Reggel (4) és délután (5) és este (6), hogy reggelit és ebédet és vacsorát is oszthassunk. Foci (7) és zene (8) és gyerekek (9), mert ezek a kedvenc hozzávalóim az életben. PT (10), mert ha nyár és tábor, akkor ez a két betű a mindenem.

Melyik volt a legjobb tábori pillanat?

Szolgáltatóház után sok levelet kaptam a kis narancssárgáimtól, amiben megköszönték a hetet/heteket, és leírták, hogy mennyire várják a kövi tábort is, hogy újra találkozzunk majd. Nagyon cukik voltak, és büszke is voltam magamra.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Lucy anyukája írt egy levelet, amiben megköszönte, hogy királyul érezték magukat a gyerekek a táborban, és külön köszönetet mondott, többek között nekem is. Én is királyul éreztem magam velük, ez pedig extrán büszkeséggel töltött el, hogy egy hihetetlen cuki kislánnyal nagyon jó barátok lettünk, és ő is szívesen gondol vissza rám, ahogy én rá.

Tartasz valamitől?

Hogy nem tudom majd rendesen összehajtogatni a ruháimat, és hazafelé, buszinduláskor kell majd izgulnom, hogy beférek-e a táskámba. Ez egy örökös szorongás bennem.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen arányban fogy egymáshoz képest a dió és a mák tésztanapokon. Segítségünkre lesznek-e a nagyon kedves mosogató nénik.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Hogy nagyon szép hely tud lenni a tükör, hogy újra jó barik lehetünk a sráccal, aki benne van, ha megdolgozom érte.

Minden évben vissza akarok menni
Hozz ventilátort és szúnyogriasztót!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Önállósodjunk!

Táborunk
Nem könnyű a gyermekeinket elengedni, főleg, ha több napra és egy addig ismeretlen helyre mennek.…
PEOPLE TEAM tábor

40 cm plusz egy év alatt

Táborunk
Jártál már úgy, hogy alig ismerted meg azt, akivel előző évben összebarátkoztál egy táborban, annyira…
PEOPLE TEAM tábor

Gyula bácsival a toronyba

Táborunk
Egy PT-s táboroztatóval, Ricsivel készítettünk interjút. Milyen volt az első táboros élményed? Az első táboros…