Szívesen főzök a családomnak
Táborom
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A mindennapokban hasznosítható ismeretek, jó hangulat és sok új barát. Így tudná összefoglalni Dani a PEOPLE TEAM nyári táborában töltött két hetet. A kamasz srác megosztotta velünk a tapasztalatait a PT új generációs táboráról.

„A PT-ben új dolgokat tanulhattam meg, és régi ismerősökkel is tudok találkozni. Tetszettek a szakmai délelőttök és a változatos délutáni programok. Két turnuson vettem részt, kuktatáborba és fotóstáborba jelentkeztem. Az volt a célom, hogy gyakorlottabb legyek a konyhában, illetve hogy megtanuljak egy jobb gépet kezelni. Mindkettőt elértem, a tábor óta szívesen főzök a családomnak, és jobb képeket is készítek.

Aki először érkezik a táborba, annak azt tanácsolnám, hogy gyorsan kezdjen el barátkozni. Én az első szobatársammal azóta is tartom a kapcsolatot, és másodjára már egy szobába kértük magunkat. Várom a következő tábort, érdekel, hogy kiket ismerhetek még meg, és hogy lesznek-e új szekciók.

A PT-ről ezek jutnak eszembe: nyitott terep, szabadság, változatos játékok, izgalom, koncert, versenyszellem, élmények, nagy választék, finom ételek.”

Mint az árnyék
Hozz magaddal hosszabbítót!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Miért imádok táborozni?

Táborom
Mert kiszakadok a hétköznapokból, a mindennapi életből. Furcsa, kicsit félelmetes, de mindenképpen izgalmas, hogy nem…