Izgatottan várom a PT-t
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Egy hely, tucatnyi tematika. Dani a PEOPLE TEAM fotóstáborának tanára, akivel jövőre is találkozhatsz a PT-ben.

Mutatkozz be, kérlek!

Marosváry Dániel vagyok, jelenleg 22 éves, és a Szegedi Tudományegyetemen tanulok kommunikáció- és médiatudomány szakon. Hobbijaim közé tartozik a fotózás, barátokkal való találkozás, emellett szeretek új dolgokat elsajátítani, nem tántorodom meg a kihívásoktól. Tavaly részt vettem már a PEOPLE TEAM táborában fotótanárként, idén újra izgatottan várom a PT-t és a vele járó új barátokat, élményeket, kihívásokat.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Keveset stresszeltem táborban. Amikor még kicsi voltam, a szüleim miatt szomorkodtam. Ezt általában úgy kezeltem, hogy amikor ilyen volt, inkább társaságot kerestem, nagyobb aktivitással vettem részt a programokban, ezekkel el tudtam nyomni ezt az érzést, elvégre azért táborozunk, hogy az ott levő emberekkel legyünk.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

A mosogatás, pakolás – ezek a melegben durvák szoktak lenni. De megküzdök velük, nincs bajom egyikkel sem, a szüleim úgy tanítottak, hogy ne legyen velük gondom, így nem okoz problémát az elvégzésük. Plusz az egész tábor egy csapatként dolgozik, így mindegyik része izgalmas tud lenni, ha húz minket a csapatmunka.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Fotósként nem lenne rossz, ha lenne olyan, aki csak fotózna, és esetleg a játékokban így mi, tanárok részt tudnánk venni. Szerintem olyan is jól jönne, aki reggelente tartana egy átmozgató reggeli zenés tornát, hogy picit felpörögjön a gyermekek agya az órák előtt.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Kismókusok, mókusok, sárga/zöld házak, ezek olyan kifejezések, amiket a mai napig a PT-hez kötök.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Nincs sok élményem táborozóként, viszont amik voltak, megmaradtak. Hasonló jellegű tábor volt, mint a PT, számomra az nyújtott nagy élményt, hogy nagyon sokan voltunk, és számos barátra leltem az alatt a 10 nap alatt, amíg ott voltam. Az esti programok ott is megvoltak, a tábor hangulata és szervezettsége tetszett nekem.


Bánom, hogy nem ismertem korábban a PT-t
Nem szeretném a PT-t magam mögött hagyni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

40 cm plusz egy év alatt

Táborunk
Jártál már úgy, hogy alig ismerted meg azt, akivel előző évben összebarátkoztál egy táborban, annyira…