Nem szeretném a PT-t magam mögött hagyni
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Réka 18 éves, tehát nem táborozhat már a PEOPLE TEAM-ben. Hogy mégse legyen távol a kecskeméti gyerekfesztiváltól, táboroztatónak jelentkezett a PT-be.

Mutatkozz be, kérlek!

Szász Réka Boglárka vagyok. Már évek óta egy nyaram se telt el a PT nélkül, és mindig ez a kedvenc néhány hetem egész évben. Ezen a nyáron viszont betöltöm a 18-at, de nem szeretném a PT-t magam mögött hagyni, ezért jelentkeztem táboroztatónak. Gyerekszerető, nyitott és kommunikatív vagyok, szóval úgy gondolom, hogy testhezálló lenne táboroztatónak lennem, és biztosan nagyon élvezném, talán még jobban, mint táborozni. Minden évben tánctáborban voltam, és egyébként is Darányi Attilánál táncolok, ezért szeretnék a táncos szekcióban segíteni.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Eddig egész évben a PT-t vártuk a barátaimmal, ezért nem volt kérdés, hogy táboroztatónak jelentkezem. Egyébként is mindig vonzott ez a része, nagyon szeretem a gyerekeket, és tudom, hogy erről az oldalról is élvezném az egészet.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Mindig előfordultak konfliktusok a baráti társaságon belül, de általában meg tudtuk beszélni a problémát egymás között.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Egyik este instant Soba tészta volt vacsorára, ami véletlenül úgy lett elkészítve, hogy nem lett róla leöntve a víz, és úgy lett belekeverve a szósz, úgyhogy elég érdekesre sikeredett.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Eddig csak táborozó voltam, bár előfordult már, hogy besegítettem a tánctáborban a koreográfia gyakorlásában a csapatnak.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Tanársegédeket vagy mókussegédeket, akik csak az egyszerűbb feladatokkal foglalkoznak.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Úgy érzem, főleg az alvást fogom irigyelni.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

A táboroztató helyett a mókus megnevezés már annyira beépült a szótáramba, hogy sose tudom, miért nem értik mások, amikor egy történet mesélésében ezt a szót használom.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Talán azt mondanám, hogy a PT által megtapasztalhattam, hogy a barátságok úgy is működhetnek, ha messze lakunk egymástól, és évente csak néhányszor találkozunk.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Egyik este valamilyen csapatversenyen különböző kategóriákban kellett felöltöztetni egymást, mi pedig vagy egy órát azzal töltöttünk a raktárban, hogy lehetetlen ruhákat és kiegészítőket aggattunk egymásra, és nagyon jól szórakoztunk. Végül az egyik barátunkat beöltöztettük Aladdinnak, egy kis piros vödör lett a sapkája. Sajnos nem nyertünk vele, de szuperül éreztük magunkat.


Izgatottan várom a PT-t
Fekete párduc és játéktesztek

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Önállósodjunk!

Táborunk
Nem könnyű a gyermekeinket elengedni, főleg, ha több napra és egy addig ismeretlen helyre mennek.…
PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…
PEOPLE TEAM tábor

A valódi jegestea

Táborunk
Dorina táborozóként ismerkedett meg a PEOPLE TEAM-mel, de szívesen visszatérne kedvenc nyári programhelyszínére táboroztatóként is.…