A nyunyóka a hálótársam
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ötödször is ugyanazt a tábort választja Bandi. A PEOPLE TEAM (PT) évről évre tucatnyi szekcióval várja a világ minden tájáról a gyerekeket, akik sosem unatkoznak az új generációs táborban.

„12 éves vagyok, és négyszer táboroztam a PT-ben. Első alkalommal megtapasztaltam, hogy mindenki barátságos, és rengeteg program volt, de még negyedik évben is képesek voltak újat kitalálni. Eleinte tartottam attól, hogy egyedül leszek, hogy fognak fogadni, milyen lesz a többi gyerek és a táboroztatók. Aztán rájöttem, hogy Ater meg a mókusok mindent megoldanak. Ha bármi gondom támadt, szóltam Aternak, amikor pedig rám tört a honvágy, hazatelefonáltam.

Minecraft-, robotika-, tudós- és dróntáborban vettem részt. A játéktáborban taktikát tanultam, a drónból az otthoni autóm irányítását, ezek voltak a kedvenc szekcióim. Azért jó táborozni, mert közben kikapcsolódunk, élményeket és barátokat szerzünk. Tartós barátságokat alakítottam ki a PT-ben, van olyan, akivel minden évben találkozom. A tábor első napján mindig izgulok, míg az utolsón sírok, amiért ott kell hagynom a barátaimat.

A PT felhőtlen szórakozást és határtalan élményt jelent. Különösen kedves élmény számomra a lovagi torna, az erdő körbejárása, illetve a nyunyóka, aki a hálótársam. Természetesen idén is a PT-be megyek táborozni. Ugye marad minden ilyen szuper?”

,
Már ügyesebben táncolok
Barátokkal kimaxolni a tábort

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Stresszre semmi ok

Táborunk
A PEOPLE TEAM táboroztatóit kérdező sorozatunk következő interjúalanya István, akit a sporttáborban csíphettek el. Mutatkozz…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Bátorságpróba

Táborom
Izgatottan várom a nyarat, hiszen az idén már másodszor megyek táborozni. Tavaly semmi kedvem nem…
PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…
PEOPLE TEAM tábor

Helycserés támadás

Táborom
A nagytakarítás – bár nem is gondolná az ember – nagyon jó mókává tud változni.…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Két turnus között

Táborom
Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből. Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas…