A gyerekkor egyik legjobb élménye
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

A táboroztatókat meginterjúvoló sorozatunkat ezúttal Gabival folytatjuk. Most kiderül, miért jelentkezett ő a PEOPLE TEAM nyári táborába.

Mutatkozz be, kérlek!

Sziasztok! Polónyi Gabriella vagyok, idén végeztem a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán. Sokat hallottam korábban erről a táborról, és nagyon örültem neki, amikor megláttam, hogy van lehetőség egészségügyi dolgozóként részt venni. Magamat empatikusnak és játékosnak tartom, szeretem a gyerekeket, és szeretek velük játszani. Gyerekként én is sokat táboroztam, és még most is imádom az ilyen táborok hangulatát.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Mindig szerettem volna kipróbálni a táboroztatást, és valószínűleg jó darabig ez az utolsó nyaram, amikor van rá lehetőségem.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Igen, de szerencsére a társaság, a programok és a táborban szerzett barátaim hamar feloldották.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt irigylem, hogy még nagyon fiatalok, és valószínűleg a gyerekkoruk egyik legjobb élménye előtt állnak.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Akkor még lehetett kapni a tábor büféjében Pöttyös Túró Rudi jégkrémet. Amikor ráeszméltem, hogy milyen finom, utána egész tábor alatt csak azt ettem.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Gyerekként én is sokat jártam táborozni. Az egyik kedvenc élményem, amikor Balatonszárszón minden faháznak kellett csinálnia egy bemutatkozó műsort, mi pedig egy igazán frappáns rapzenét találtunk ki. Nagyon jó élmény volt előadni.


Filmestábor Kecskeméten
Segítség, elszabadult egy gyík!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ