Egész évben a PT-t várom
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ingyenfagyi, koncert, finom ételek – mi kell még egy jó nyári táborhoz? Mondjuk, egy nyunyóka, amit viszont csak a győztes PT-s csapatok kaparinthatnak meg. Vélemény a PEOPLE TEAM táboráról.

„Kétszer voltam a PT-ben, ahol rengeteg új havert ismertem meg rövid idő alatt, köztük külföldiekkel is jó kapcsolatba kerültem. Jó fejek a tanárok, a kaják finomak voltak, szóval senki se parázzon, aki a PT-be készül!

A PEOPLE TEAM-ben tematikus táborok vannak, amikor én jártam ott, akkor a zöldtábort és a tőzsdecápákat (a gazdasági tábort) választottam. Befektetni már profin tudok, megtanultam helyesen kezelni a pénzemet; és bioszórán is megcsillogtattam a tudásomat.

Egész évben a PT-t várom. A tábor utolsó napján mindenki szomorú, sokan sírnak, hogy búcsút kell venni a barátoktól. A PT-ben azt csinálsz, amit akarsz, elvégre ez egy gyerektábor, a végén pedig ingyenfagyit is kaptunk. A csúcspont az Animal Cannibals fellépése, a mókusok pedig táborozás után is segítenek az életben. Csak azt sajnálom, hogy még mindig nincs nyunyókám.”

Hát én belegyalogoltam
Kergemarha-kór

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…

KAPCSOLÓDÓ

Szellem a ventilátorban

Táborom
Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Magaslatok

Táborom
A hétvégi túrázás során a kilátó magaslata felé törve gondolatok sora kavarog bennem. Egy igazán…