Éreztessük a gyerekekkel, hogy különlegesek
Táborunk

Szeretnék újra találkozni az összes kedves emberrel

Mi visz rá valakit arra, hogy visszatérjen tanítani egy olyan nyári táborba, ahol több száz, idegen nyelven beszélő gyerek található? Például a remek társaság. A PEOPLE TEAM angoltanárával, Daisyvel készített interjúból többek között ez is kiderül.

Miért fontos a táborozás?

A táborozás lehetővé teszi új dolgok megtapasztalását és új barátok szerzését. Általa esélyt kapunk arra, hogy új barátokat ismerjünk meg, és egy teljesen új dolgot éljünk át. Ez nem csak egy egyszeri élmény, hanem olyasmi, amivel érdemes minden alkalommal élni. A mostani lenne a második PT-s táborozásom, mert szeretnék újra találkozni az összes kedves emberrel.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Csak a saját élményeimből tudok kiindulni, és én elragadó tapasztalatokat szereztem. A PT-ben mindenki segítőkész volt, csapatként dolgoztunk, és az összes felmerülő problémát megoldottuk. Nem mondanék egyebet, mint hogy együtt mindenre képesek vagyunk.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Rengeteg szórakoztató tevékenységet, új tapasztalatokat, a tanulás teljesen új szintjét és sok-sok izgalmat. Ezek mind izgalmassá és élvezetessé teszik a tábori életet.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Minden gyermek különleges, szükségük van egy kis figyelemre, egy kis szeretetre, sok törődésre és tiszteletre. Ha mi, idősebbek egy kicsit megértőbbek lennénk a gyerekekkel, egy gyerek sem tudna felbosszantani egyetlen idősebbet sem.

Milyen egy jó fej táboroztató?

Olyasvalaki, aki kedves, segítőkész, nagylelkű, aranyos, és minden pillanatot megél. Segít másoknak, érezteti velük, hogy ott van nekik, mindig hajlandó segíteni, és érezteti velük, hogy különlegesek.

, , , ,
Csak a kutyám hiányzott

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Pókok! Pókok!

Táborunk
Kannibálok, pókok és mobillal fotózás. A PEOPLE TEAM egykori táborozóját kérdeztük, aki ma már táboroztató.…