Álomtábor, skateboard
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Ha érdekel a gördeszkázás, mint ahogy engem is, akkor a Camp Woodward Pennsylvaniában az igazi álomtáborod. Itt profi gördeszkásokkal edzhetsz, akik inspirálnak és motiválnak ebben a fantasztikus sportban. Nemcsak új barátokat szerezhetsz, hanem életre szóló élményeket is gyűjthetsz. Erre a táborra készülök. Nekem ez az álomtábor.

Egy másik nyári tábori élményem elég unalmas volt. Egy négykerekő kocsit építettünk egy hétig. Mondjuk, lehet, hogy másoknak ez nagyon-nagyon tetszett, de nekem csak a közepétől. Nem voltam lelkes. Így lemaradtam a feléről, most már mondhatom.

Úgy gondolom, hogy a nyári táborokat sokkal jobban lehetne szervezni, bármelyik lehetne sokkal izgalmasabb. Majdnem minden kizárólag azon múlik, hogy a szervezők mennyire jó fejek, hogy mennyire veszik komolyan a munkájukat. Azoknak, akik igazán komolyan gondolják, ez nem is munka. Fárasztó, abban biztos vagyok, de élvezetes és örömteli.

Ha azokat a táborokat is átalakítanák, amelyekben előfordulnak nem annyira okés táboroztatók is, sokkal több gyerek menne mindenhova. Nem bírom elviselni, ha irányítgatnak vagy parancsolgatnak. Ha ez megvalósulna, én is elengedném a Camp Woodwardot.

OK

Kergemarha-kór
Sportkarrier

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

Két turnus között

Táborom
Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből. Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas…
PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Tátsd ki a szád!

Táborom
Többször is jártam már a PEOPLE TEAM táboraiban, de idén végre elmehetek a színházi táborba.…