Nagyon bejött a mókusok kedvessége
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM gyerektáborát értékelte Bazsi többek között a táboroztatók/mókusok, a szállás és az étkezés szempontjából. Gyerekszemmel a PT-ről.

„Kétszer voltam PT-s. Első alkalommal programozásra érkeztem, a másodikon blenderre – ezen szerintem aktívabban vettem részt. Megtanultam a blender használatát, azon belül a modellezést, textúrázást, sculptingot, rigelést és egy kicsit a weight mapek készítését. Ezeknek a hobbimban és kisebb videójáték-projektekben vehetem hasznát.

Szépek, modernek kívülről az épületek. Növények is vannak, aminek örülök. A távolabbi környezet is érdekes, olyan elgondolkodtató megfigyelni az omladozó, ha jól tudom, szovjet laktanyákat. A szoba is szép, modern, viszont itt-ott megviselt. A fagyasztónk alja el volt árasztva fagyott vízzel, és a függöny nem működött, a beakasztórész el volt törve több szobában. A számítógépterem hasznos volt, főleg, mert így több időnk volt modellezni. A játékszoba remek szórakozást nyújtott. Mulatságos volt látni, hogy kisgyerekek rohamozták meg a Minecraft-termet.

A tábori kosztból különösen a csirke és a rizs ízlett, de a reggelik is tetszettek. A pizzázás szuper volt, amit még a pizza- és ketchuposztogató mókusok is megfűszereztek a viselkedésükkel. Nagyon bejött a kedvességük.

A beszélgetések és zenehallgatások az ételőrségnél – a kajaügyeletnél – jók voltak szocializálásra. A mókusok (pl. Kudó; VÁP és az a mókus, aki modellezést tanított nekem) jó fejek voltak. Rajtuk kívül a barátaimmal beszélgettem sokat, és távoli ismerősökkel is összeakadtam. Láttam egy lányt, aki nagyon ismerős volt. Viszont úgy gondoltam, hogy nem ismerem, ezért nem beszéltem vele. Mikor másodjára vettem észre a hangárban, úgy döntöttem, hogy megkérdezem, nem ismerjük-e egymást. Ezt mondtam: »Bocsi, láttam, hogy Laura a neved, és nagyon hasonlítasz egy szintén Laura nevű személyre, akit ismerek, nem vagy te véletlenül ő?« A tekintetéből egy enyhe »Mi van?« mondatot olvastam ki, majd három másodperc csönd múlva: »Ja, sziaaa, Bazsi!« Aztán nevettünk.

A szüleim nem féltettek, és örültek, hogy jól éreztem magam. Táborok közül csak olyat tudok említeni, ami máshogy tetszett, viszont ez az erdei tábor esetében volt, amiből a PT-be nem nagyon lehet átemelni, mert a két hely alapjaiban különbözik. A PT-ben mindent szerettem, max. a csoportos táncos projekt nélkül tudnám elképzelni, mert úgy láttam, nem mindenki örült, hogy elő kellett adni egy táncot. Ezt megértem, mert nem minden ember szeret közönség elé állni. Nekem a feladat tetszett, de mások számára kellemetlen lehetett.

Táborozás közben fejlődtek a szociális képességeim, többnyire a kommunikáció és az empátia terén. Ha egy dolgot kérdezhetnék a táboroztatóktól, ez lenne az: Két szám összegének mennyi a négyzete?”

Bátorságpróba
Jó sok angol szót tanultam

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csak messziről láttam

Táborom
Nyári táborban sosem jártam, nem jártam táborozni, nem értem utólag, miért, de így alakult, viszont…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…
PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…