Nyúljelmezben hülyéskedtünk
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Táborozókat kérdeztünk a PT-ről. Most Zsombi a soros, aki elmondja, mit tapasztalt a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában.

„Egyszer voltam a PT-ben. Az egyik legmeglepőbb az volt számomra, hogy tiszták voltak a szobák, rendezettek az épületek, finomak az ételek és olcsó a büfé. A pizza volt a kedvenc kajám, meg még a spagetti is ízlett.

A filmes szekció nagyon tetszett. A tanórák kicsit soknak bizonyultak számomra: egy fokkal kevesebb tanóra, és nekem maximális lenne az élmény. Az angoltudásom fejlődött, aminek külföldön hasznát vehetem.

A programok szuperek voltak, a kedvencem a diszkó. Közösen találtunk ki koreográfiát. Az esti kártyázások és beszélgetések a legkedvesebb emlékeim közé tartoznak, de sokat hülyéskedtünk, például nyúljelmezben is. Meg az is vicces volt, amikor a szobatársam bemászott az ágy alá, és ijesztő hangokat adott ki.

A szüleim nem féltettek, mert bíztak benne, hogy nem csinálok bajt. Jártam már több táborban, de az összes közül a PT volt a legjobb. Kíváncsi vagyok, jövőre milyen témákkal készülnek.”

Menjek?
Nem vízibombázom többet a szobában

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Menjek?

Táborom
Anyám látott egy felhívást a buszmegállóban. Azt mondja, tuti jónak ígérkezik, nekem való, csak írni…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Így lettem PT-s

Táborom
Nóri történetét olvashatod az alábbiakban: a tinilánnyal készült interjúból kiderül, hogy jutott el a PEOPLE TEAM nyári…