Milyen lehet az elfolyó, szivárványszínű tiramisu?
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboroztatói fiatalok – ennek részben az az oka, hogy a táborozói korból épphogy kinőttek közösségi szolgálatukat szívesen végzik el a PT-ben. Így van ezzel Melinda is.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

10 éves korom óta járok a PT-be, szóval, mondhatni, nagyon a szívemhez nőtt a tábor. Szinte már mindenkit ismerek, és ők is engem. Itt találkoztam a legjobb barátaimmal, és a baráti köröm is itt alakult ki. Mivel nagyon jól éreztem magam az 1. alkalommal, így utána már minden évben mentem legalább 1 hetet. Attól függetlenül, hogy a táborozóéveimnek vége (mivel már 18 éves vagyok), még mindig ugyanannyira szeretem a tábort és a közösséget. Ezért szeretnék kismókus lenni, nem beszélve arról, hogy így még a közösségi szolgálat 50 óráját is egy ismert helyen tehetem le.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A kuktatáborban csináltunk egy szivárványszínű tiramisut, aminek a pudingnál is folyékonyabb állaga lett. Ettől függetlenül nagyon finom volt, csak viccesen nézett ki.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy az ő feladata egy bejárós táborban az volt, hogy az első nap fogadja a táborozókat – de ez nem a megszokott módon történt. Pár emberrel együtt táncolnia kellett a bejáratnál, hogy jobb kedvre derítse ezzel a gyerekeket, és hogy vidám légkört teremtsenek. Ez még biztatást is adott a legtöbb embernek, hogy csatlakozzanak táncolni. Az első reggel rengetegen csatlakoztak hozzájuk, így úgy döntöttek, hogy ezt napi szintűvé fogják tenni.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A több alvást és szabadidőt. Tisztában vagyok vele, hogy ezeknek az ideje csökkenni fog, és ezzel megbékéltem. De a legjobban az esti programokon való részvételt irigylem mint résztvevő, és nem úgy, mint néző.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Tavaly az egyik táboroztató megkért engem, hogy vigyek be valamit a medencébe, ami a hangárban van. Tudni kell rólam, hogy mindig is kíváncsi voltam, hogy mi lehet odabent, mert a táboroztatók folyton ezzel viccelődtek. Szóval amikor bementem, akkor végre megtudhattam.


Pizza és KFC
Minden nyáron várom a PT kezdetét

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Stresszre semmi ok

Táborunk
A PEOPLE TEAM táboroztatóit kérdező sorozatunk következő interjúalanya István, akit a sporttáborban csíphettek el. Mutatkozz…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

40 cm plusz egy év alatt

Táborunk
Jártál már úgy, hogy alig ismerted meg azt, akivel előző évben összebarátkoztál egy táborban, annyira…
PEOPLE TEAM tábor

Izgatottan várom a PT-t

Táborunk
Egy hely, tucatnyi tematika. Dani a PEOPLE TEAM fotóstáborának tanára, akivel jövőre is találkozhatsz a…