Addig sem unatkozom otthon
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Miért jó táborozni? A tizenéves Nándi elmondta, mit tapasztalt, amikor a PEOPLE TEAM nyári táborában járt.

„A PT-ben sok jó program van – addig sem unatkozom otthon. Jó dolog az is, hogy táborozáskor sok emberrel ismerkedem meg. Új barátokat is szereztem, mert idén ottalvós tábort választhattam. A tavalyi tábori barátommal voltam egy szobában ezúttal is. Korábban kicsit féltem, hogy ott kell aludnom egyedül egy hétig, de aztán minden rendben volt, nem volt honvágyam sem.

Kétszer voltam PT-s, először gamertáborban, aztán filmestáborban vettem részt. Előbbit azért választottam, hogy új játékokat próbálhassak ki, utóbbinak köszönhetően pedig megtanultam helyesen használni a kamerát, illetve azt is, hogyan kell összevágni egy filmet. Emellett szereplőként is megmutathattam magam a kamera másik oldalán. Az volt a célom, hogy a mi filmünk legyen a legjobb – a legkedvesebb emlékem is ahhoz kapcsolódik, amikor megnéztük a filmeket.

Mi jut eszembe a PT-ről? Önállóság, barátok, kaja, zsivaj, sokaság, zene, találkozások, szórakozás, napsütés, víz, utazás, büfé, bögrés leves, jégkrém, gyerekek, játék, zene, móka, ijesztgetés, fények, segítők, vidámság, kavarodás, eső, csata, lökdösődés, tánc. A csapatunkkal nyertünk is, hazavittem oklevelet, könyveket és kacatokat.”


Azt hittük, szörnyet láttunk
Imádtunk a büfében jégkrémet enni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Szerelmes is vagyok

Táborom
Az első igazi, forró nyári napsugarak gyermekkorom gondtalan napjait idézik fel bennem: a nyári táborok…