Senkit sem ismertem, de nem volt gond
Táborom
PEOPLE TEAM tábor

Petya média iránti vonzalma remek helyszínre talált: a PEOPLE TEAM nyári táborának filmes szekciójában hasonló korú gyerekekkel forgatott, és legnagyobb örömére a videóvágás rejtelmeit is elsajátította. A tizenéves srác beszámolója következik a PT-ről.

„Annyian voltunk a PT-ben, mint az oroszok. Pechemre senkit sem ismertem, de úgy voltam vele, hogy legalább megismerek új embereket, és hasznosan telik a nyári szünet. A tábortól sok élményt, jó programokat és új barátokat vártam. Szerencsére minden jól alakult, nem volt semmi gond, max. ha honvágyam támadt, hazatelefonáltam. Senki ne forduljon itt magába, inkább próbáljon minél több emberrel beszélni. Én is több barátot szereztem. A programokat szupereknek találtam, a lovagi torna kifejezetten érdekes volt.

Filmestáborba jelentkeztem a PT-s szekciók közül, mert bele akartam kóstolni valami újba. A kedvenc helyiségem a vágószoba volt, ahol megtanultam videót vágni.

Életem felét iskolában töltöm; a legszuperebb nyaram a táboros volt. Jók a kaják, szuper a büfé, no és királyak a PT-s ajándékok – legközelebb megcélzom a nyunyóka megszerzését is. Mert lesz legközelebb, és persze akkor is ottalvós leszek.”

Mókusléptű furcsa szellemek
A 20. táborozás után is visszajönnék ide

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Stresszre semmi ok

Táborunk
A PEOPLE TEAM táboroztatóit kérdező sorozatunk következő interjúalanya István, akit a sporttáborban csíphettek el. Mutatkozz…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A második otthon

Táborunk
A PEOPLE TEAM nyári táborának mosolygós büfésével, Zsófival készítettünk interjút. Mutatkozz be, kérlek! Márton Zsófi…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…
PEOPLE TEAM tábor

Mint az árnyék

Táborom
Azokon a napokon, mikor a forró nyári levegő még éjszaka is intenzíven árad elő a…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Álmaim kosárlabdatábora

Táborom
Az egyik álmom egy olyan kosárlabdatábor, amelyet az Egyesült Államokban tartanának, és amelyben a résztvevők…