Szeretnék mókusként visszatérni
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Négy PEOPLE TEAM-es táboroztatót kértünk meg, hogy beszéljenek magukról és a kedvenc nyári táborukról – ami természetesen nem más, mint a PT.

Bozsik Zsolt: „Már hat éve tanítok programozást/infót a PEOPLE TEAM-ben. Tavaly végeztem az Óbudai Egyetem mérnökinformatikus szakán, jelenleg szoftvertesztelőként dolgozom. Biztos megtaláltok délutánonként az infófolyosón vagy este állomásokon. Minden évben a PT-tábor a legnagyobb buli. Persze azért volt már, hogy stresszeltem is, például amikor feljött a szennyvíz az informatikateremben a gépekre. A legdurvább táboros meló az volt, amikor gépek nélkül tanítottam. De a legjobb programozást tanítani.”

Elek Flóra: „18 éves vagyok. Kicsi korom óta imádom a nyári táborokat, és már akkor eldöntöttem, hogy egyszer én is táboroztatni szeretnék. A PT-ben kétszer voltam táborozóként, és fantasztikus csapatot ismertem ott meg, ezért is szeretnék mókusként visszatérni. Gyerekkorom óta színészkedek, sok drámajátékot ismerek. Ezenkívül hobbim a vívás is. Imádok gyerekekkel foglalkozni, és imádom a táborhangulatot.”

Máté Richárd: „Ugyan jelenleg nemzetközi tanulmányokat tanulok, de a szabadidőm legnagyobb részét a film és fényképezés tölti ki. Táboroztatóként a legjobb feladatok az ételosztás meg a mosogatás. Kavalkád az egész, mindig egy nagy dolog, és egyben kikapcsol a robotolásból. A táborozóktól leginkább a felhőtlenséget irigylem. Amikor én táboroztam, nagy élmény volt az, hogy a forgatások, kései vágások keretében új barátságok születtek.”

Rednic Péter: „Peti vagyok, most fejezem be a középiskolát, szeretnék egy évet kihagyni, és utána egyetemre menni. Idén nyáron elkezdtem segíteni táborokat szervezni és lebonyolítani, később ezzel is szeretnék foglalkozni. Öt éve kézilabdázom, de előtte rengeteg sportot kipróbáltam, mint a kenu vagy akár a dzsúdzsucu. Imádok túrázni, biciklizni, új dolgokat kipróbálni és új embereket megismerni. A táborozóknak tök jó, hogy gyerekek, és még nem kell felelősséget vállalniuk. A PT olyan, mint egy burok, elzárva a mindennapi gondoktól, és csak öröm az egész tábor.”


A Golden Boyra a legjobb táncolni
Árnyékolás szeretetgyűjtéssel

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Minden süti

Táborom
Egy rutinos táboroztatót, Matyit kérdeztük a PEOPLE TEAM nyári táboráról. Miért a PT a legjobb…
PEOPLE TEAM tábor

Szerettem mókus lenni

Táborunk
Heni animátorként, azaz mókusként vett részt az előző PEOPLE TEAM-táborban. Ezért választja idén is a…

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

A táborozás csapatmunka

Táborunk
Egy nyári táborban elengedhetetlen, hogy a táborozók egymással és a táboroztatókkal is együttműködjenek, mindezt persze…
PEOPLE TEAM tábor

Filmestábor Kecskeméten

Táborunk
Mi vonzza a fiatalokat a táboroztatásban? Benedek mesélt arról, miért jelentkezett a PEOPLE TEAM kecskeméti…