Szeretem a PT-közösséget
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Doma táborozóként töltött évei után ezúttal táboroztatónak jelentkezett a PT-be, azaz a PEOPLE TEAM nyári táborába. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozását!

Mutatkozz be, kérlek!

Héthalmi Dominik Zoltán Doma vagyok, 17 éves. Perbálon élek immár 17 éve. Szeretem az autókat és bármilyen járművet. Szívesen barkácsolok, illetve oldok meg problémákat. Egészen önálló vagyok, és szeretem a gyerekeket. 16 évesen már magamnak intéztem munkát. Most 10. osztályba járok, és építésztechnikusnak tanulok. Ezt egyetemen is szeretném tanulni, az egyetem után pedig házakat tervezni és felépíteni.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Három éve járok a PT-be, elsőnek egyedül mentem, ismerősök nélkül. Ott megismertem a barátaimat, akikkel a további években jártam, és akikkel hétköznap is tartjuk a kapcsolatot. Háromévnyi táborozás után a középiskolában 50 óra közösségi szolgálatot kell teljesítenem, és mivel szeretem azt a közösséget, ami a PT-ben ki szokott alakulni, így tökéletes választásnak tartom a tábort erre.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Igen, stresszeltem, mert a kulcstartómon lévő ID-kártyám leszakadt, és nem tudtam, mit csináljak, mert fogalmam sem volt, hogy a nevem is elég, de aztán a táborban megismert barátaimmal megtaláltuk.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Amikor elaludtam, késve mentem le a hangárba, de senki nem volt ott, és kaptam a mókusoktól olyan péksütit, amelyet maguknak tettek félre. Ez nem is furcsa, inkább jó érzés volt.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Még nem volt hivatalos táboros melóm, de az eddigi összes táborban, amiben voltam, segítettem a felügyelőknek, akik mindig megköszönték és megdicsérték a munkámat.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem nem kell több, én nem találtam olyan pozíciót, amely hiányzott volna nekem, eddig az összes táborom tökéletesen alakult.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt irigylem a tőlem fiatalabb gyerekektől, hogy nekik még nem kell olyan döntéseket hozniuk, amelyek befolyásolnák a teljes felnőttkorukat.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Mókus/kismókus.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Szerintem nekem az volt a legnagyobb felfedezésem a táborban, amit igazából magamban fedeztem fel, hogy mennyire tetszik és szerintem megy is a drónozás, illetve annak megépítése.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Azt szeretem ebben a táborban, hogy második alkalommal találkoztam olyanokkal, akikkel azóta is barátok vagyunk.


Láttál már piros kókusztekercset?
Ahol a kendő is multifunkciós

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

40 cm plusz egy év alatt

Táborunk
Jártál már úgy, hogy alig ismerted meg azt, akivel előző évben összebarátkoztál egy táborban, annyira…